Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medyadan paylaştığı video çok konuşuldu! Küçük Can'ın SOLOTÜRK hayali gerçek oldu

Iğdır'dan TEKNOFEST'e gelen kanser hastası minik Can, SOLOTÜRK ekibiyle tanıştı. Sosyal medyadan paylaşılan video kısa sürede milyonlarca kişi tarafından gururla izlendi!

30.09.2023-13:53 - (Son Güncelleme: 30.09.2023-14:17) Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medyadan paylaştığı video çok konuşuldu! Küçük Can'ın SOLOTÜRK hayali gerçek oldu

Iğdır'da yaşayan 7 yaşındaki Can, 4 yaşında yakalandığı kanser hastalığına karşı verdiği mücadeleyle herkesi örnek alıyor. Can, tedavi sürecinde onlarca ameliyatı atlatarak bir o kadar da kemoterapi tedavisi gördü. SOLOTÜRK ekini, girdiği savaşı kazanan minik çocuğunun hayalini gerçekleştirdi. 

Can, çok sevdiği SOLOTÜRK gösterisini izlemek için ailesiyle birlikte İzmir'e geldi. TEKNOFEST'te SOLOTÜRK ekibiyle tanışan Can, unutulmaz anlar yaşadı. Can'ın annesi, oğlunun SOLOTÜRK ekibiyle tanışmasının onun için çok anlamlı olduğunu söyledi. Annesi, "Oğlum çok mutlu oldu. Bu ona büyük moral oldu" dedi. SOLOTÜRK ekibi de Can'ı örnek bir çocuk olarak gördüğünü söyledi. Ekip, Can'ın azmini ve kararlılığını takdir etti. Can, tedavi sürecine rağmen hayata olan tutkusunu kaybetmedi. O, hayallerinin peşinden koşmaya devam ediyor.

Sosyal medyadan paylaşıldı

Paylaşımda, "İzmir TEKNOFEST'te tanıdığımız Iğdırlı minik Can'da, yukarıda vurguladığımız özelliklerin hepsi var. O en güçlülerden. Çünkü o 4 yaşında yakalandığı kanser hastalığına var gücüyle direndi. Minik vücuduyla onlarca ameliyatı atlatarak bir o kadar da kemoterapi tedavisi gördü. Can'ımız küçük yaşta tüm bu zorluklara karşı koyarak hastalığını neredeyse savuşturmayı başardı." denildi.

O anlara ait görüntülerin de yer aldığı paylaşımda, şu ifadelere yer verildi:

"Kahraman pilotlarımız tarafından SOLOTÜRK uçağına götürülen Can evladımızı yakından tanıyınca onun da gerçek bir SOLOTÜRK olduğunu anladık. Unutma Can, seni çok seviyoruz. Hiçbir zaman gülmeyi ihmal etme, bu neşeni kaybetme! Seni de bir gün bu ülkenin kahraman bir evladı olarak Türk Silahlı Kuvvetlerinde görmeyi umuyoruz. Sen gerçek bir SOLOTÜRK'sün ama unutma asla yalnız değilsin!"

Ceyda Bıyıklıoğlu
ceydabiyiklioglu@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal