Milli Savunma Bakanı ve TSK Komuta Kademesi Rüzgar Alayı'nı Ziyaret Etti

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin üst düzey komuta kademesiyle birlikte Gökçeada'da bulunan komando birliğini ziyaret etti. Bakan Akar burada, denetlemelerde ve incelemelerde bulundu.

02.04.2021-15:18 - (Son Güncelleme: 02.04.2021-15:22) Milli Savunma Bakanı ve TSK Komuta Kademesi Rüzgar Alayı'nı Ziyaret Etti

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz Gökçeada'da bulunan Rüzgar Alayı komando birliğinde inceleme ve denetlemeler yaptı. 

Türk Silahlı Kuvvetlerinin komuta kademesinin içinde olduğu heyeti Gökçeada Havalimanı'nda 2 Kolordu Komutanı Tümgeneral Mustafa Oğuz, Kaymakam Serhat Doğan ve diğer yetkililer karşıladı. Bu karşılamanın ardından heyet, hep birlikte 5. Komando Alay Komutanlığına geçti. Burada, çeşitli denetlemelerde ve incelemelerde bulunan Bakan Akar ve beraberindeki heyet, yürütülen faaliyetler hakkında bilgi alarak çeşitli talimatlarda bulundu. 

Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar ve beraberindeki TSK üst komuta heyetinin bu ziyareti, Gökçeada tarihindeki MSB ve TSK komuta kademesinin adaya birlikte yaptığı ilk ziyaret olarak hafızalara kazındı.

Hulusi Akar, birliğin hatıra defterini imzalarken, askerlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal