Milli Piyango araba, elektronik eşya, tatil ve cep telefonu çekilişlerine başlıyor

Gerçekleştirdiği nakit para çekilişlerini özel sektöre devreden Milli Piyango bundan sonra eşya piyangosu gerçekleştirecek. Yapılan çekilişler de vatandaşlar araba, elektronik eşya, tatil ve cep telefonu gibi hediyeler kazanmaktadır.

02.06.2022-21:41 - (Son Güncelleme: 02.06.2022-21:41) Milli Piyango araba, elektronik eşya, tatil ve cep telefonu çekilişlerine başlıyor

Eskiden nakit para piyangoları düzenleyen Milli Piyango 2020 yılında bu işini özel sektörlere devretti. Bundan sonra Eşya çekilişi yapmaya başlayan Milli Piyango artık vatandaşlara araba, elektronik eşya, tatil ve cep telefonu hediye ediyor. Cumhurbaşkanı kararnamesi ile karşılığında nakit para verilmeyen her türlü eşya piyangosu yapma yetkisi alan Milli Piyango artık vatandaşlara araba, cep telefonu, elektronik eşya, motosiklet, akıllı saat, oyun bilgisayarı ve tatil hediye edecek. 

Milli piyango çekilişlerı

Milli piyango çekilişleri ne zaman başlayacak?

Bilet satışları devam eden çekilişler 17 Haziran günü çekilecektir. Biletlerin erken tükenmesi durumunda çekiliş tarihi erkene çekilebilir. Çekilişler otomatik olarak gerçekleştirilecek. Biletler 1 TL'den 4,5 TL'ye kadar değişen fiyatlara satılmaktadır.

Elif Çolak
elifcolak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal