Milli Karatecimiz Macaristan’dan Altın Madalyayla Döndü

Macaristan’da yapılan Avrupa Karate Şampiyonası’nda zafer için ter döken Bağcılar Belediyesi Karate Takımı sporcusu Ömer Faruk Yürür, 1. olarak altın madalya aldı. 16 yaşındaki Yürür, geçen sene Danimarka’da yapılan aynı şampiyonada yine 1. olarak kürsüye çıkmıştı.

07.03.2020-13:48 - (Son Güncelleme: 07.03.2020-13:42) Milli Karatecimiz Macaristan’dan Altın Madalyayla Döndü
Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de 7-9 Şubat günleri arasında yapılan 47. Ümit, Genç, 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'na Avrupa Karate Federasyonuna üye 54 ülkeden 1157 sporcu katılım gösterdi. Budapeşte Arena’nın ev sahibi olduğu turnuvada, Türk Karate Milli Takımı ekibinde Bağcılar Belediyesi sporcularından Ömer Faruk Yürür (16) de bulundu. Gençler 68 kg kategorisinde olan Yürür, rakiplerini alt ederek 1. oldu.

“Verilen Emeğin Veriyorlar”

Altın madalyay ile Türkiye'ye ayak basan Ömer Faruk Yürür’ü tebrik eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Sporcularımız kendilerine verilen emeğin hakkını vererek madalyalar kazanıyorlar. Her zaman onların yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Birçok uluslararası platformda Altın Madalyası olan milli karateci Ömer Faruk Yürür, geçen yıl Danimarka’da yapılan aynı şampiyonada yine 1. olmuştu
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal