Milli Görüşçü Necmettin Aydın: Binali Yıldırım'a Verilen Oy Düşmana Atılan Füze Kadar Değerlidir

Milli Görüş Platfromu Sözcüsü Necmettin Aydın, İstanbul seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 23 Haziran seçimlerinin bugüne kadar yapılmış en önemli İstanbul seçimi olduğunu ifade eden Aydın, Binali Yıldırım'ın kazanması durumunda 5 olumlu sonuç ortaya çıkacağını söyledi

13.06.2019-17:54 - (Son Güncelleme: 13.06.2019-17:45)

Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan hayattayken Saadet Partisi'nde Genel Başkan Yardımcılığı görevinde olan Necmettin Aydın, "İstanbul seçimlerini Binali beyin kazanması, Türkiye’nin tüm mevcut gücünü gelecek dört senede en az ikiye katlaması anlamına gelir. İstanbul seçmeninin vereceği oy bu kadar önemlidir. Hiç kimsenin bu kadar önemli bir seçimde, sandığa gitmemek, eften püften sebeplerle yanlış oy kullanmak lüksü yoktur. CHP’nin kazanması durumunda iç ve dış mihraklar büyük bir yıkım kampanyası başlatacaktır. Dört büyük yabancı ajansın Türkiye’de ortak bir yayın planlamaları bir tesadüf değildir. İmamoğlu’na coşkulu dış destek anlamsız değildir. Tehlike büyüktür" ifadelerinde bulundu .

'İMAMOĞLU EN BÜYÜK FELAKETTİR'  

Aydın, "Birinci olarak İmamoğlu gibi bir felaketten İstanbul’u kurtarmış olacaktır. İçinden kibir fışkıran ve bir önceki dönem Beylikdüzü’nü borç batağına yuvarlayan, israf ve yağma ekonomisinde zirve yapan birinin kazanması İstanbul’un başına gelecek en büyük felaket olacaktır.  İkinci olarak Sayın Binali Yıldırım gibi bugüne kadar başkanlık yapmış olanlardan daha öte tecrübe, birikim ve icraatın zirvesi, ve bir o kadar doğal, samimi, mütevazı ve en önemlisi de 15 Temmuz'un Gazi Başbakan’ı bir şahsiyetin kazanması İstanbul’a çok şey sağlayacaktır" sözlerini aktardı.

'YILDIRIM'A VERİLEN OY DÜŞMANA ATILMIŞ FÜZE KADAR KIYMETLİDİR'  

"Üçüncü olarak Başkanlık sistemine yönelik eleştiriler tamamen bitmiş olacak, muhalefetin erken seçim türküsü söylemesi engellenecek, dört sene istikrarlı ve kararlı bir icraat dönemi olacaktır. Türkiye dört senede, her açıdan kuvvetli-kudretli bir devlet olacaktır" ifadesinde bulunan Aydın, "Dördüncü olarak, şu an yaşadığımız büyük ekonomik kriz, yavaş yavaş iyileşme dönemine girmiş ve 2021'den itibaren çok güçlü bir ekonomik kalkınma olacağı uluslararası kuruluşlar tarafından da teyit edilmeye başlanmıştır. Bu seçimde Sayın Binali beyin kazanması ile bu süreç daha da kuvvetli bir şekilde devam edecektir. Aksi durumunda Türkiye, daha derin bir ekonomik krize ve kaosa sürüklenebilir. Beşinci olarak, İstanbul seçimlerinde Sayın Binali beyin kazanması, Türkiye’nin S-400'den F-35'e, Doğu Akdeniz'den- İdlib'e, Hakurk'tan-Kandil'e, FETÖ’den PYD-PKK'ya karşı yürüttüğü tüm operasyonlardaki gücünü ve etkisini arttıracaktır. Tabiri caizse Binali Beye verilen oy, düşmana atılmış füze kadar kıymetlidir" şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal