Milli Futbolcumuz Mert Müldür'den Karadağ Karşılaşması Öncesi Dikkat Çeken Açıklamalar!

A Milli Futbol Takımımızın FIFA Dünya Kupası Grup Eleme müsabakalarında karşı karşıya geleceği Karadağ karşılaşması öncesinde düzenlenen basın toplantısında genç oyuncumuz Mert Müldür çarpıcı açıklamalarda bulundu.

31.08.2021-17:16 - (Son Güncelleme: 31.08.2021-17:16) Milli Futbolcumuz Mert Müldür'den Karadağ Karşılaşması Öncesi Dikkat Çeken Açıklamalar!

Ülkemiz adına kötü geçen EURO 2020 maceramızın ardından bizim için çok daha önemli bir hal almaya başlayan 2022 FIFA Dünya Kupası için grup eleme karşılaşmaları bizler için oldukça önemli bir hal alıyor.

Yarın akşam saat 21:45'de İstanbul'da Vodafone Park'ta oynanacak olan 2022 FIFA Dünya Kupası grup elemesinde Türkiye-Karadağ karşılaşması öncesinde düzenlenen basın toplantısında mikrofonların başına geçen Mert Müldür, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Milli futbolcumuz Mert Müldür, basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Biz oyuncular olarak o sayfayı kapatmış durumdayız, önümüze bakmak zorundayız. Hep birlikte mutlu günleri yaşamak istiyoruz. Bunları geride bırakıp, önümüzdeki maça konsantre olmamız lazım. Benim de diğer oyuncular gibi hedefim Avrupa’da oynamaktı. Şu an milli takımdayız, maçlara konsantreyiz. Başka bir şey söylemek istemiyorum bu konuda. Bu 3 maçı düşünüyoruz şu an. Karşımızda kim olursa olsun kazanmak için çıkıyoruz. 3 çok önemli maçımız var. 2 maçta 6 puan almalıyız ki Hollanda karşısına motivasyonlu çıkalım. Çok büyük avantaj elde etmiş olacağız. Bu bizim hedefimiz. Diğer kamplar için de çok çok işimize yarayacak. ' ifadelerini kullandı.

Milli Takımda çeşitli alt yaş kategorilerinde forma giyen 22 yaşındaki genç yıldızımız Mert Müldür, U17,U18 ve U21 takımlarımızda forma giymesinin ardından A takıma kadar yükselme başarısı göstermişti. A takım forması ile 10 karşılaşmada forma giyen Mert Müldür, bu karşılaşmalarda gol veya asist katkısı sağlayamamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal