Milli Emlak’tan bol taksitli arsa ve araziniz hazır! Fırsat kapınıza kadar geldi

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı olan Milli Emlak’tan harika bir fırsat duyuruldu. Arsa arazi sahibi olmak isteyen vatandaşlar bol taksitli 21 adet gayrimenkulü değerlendirebilecek.

19.04.2024-15:28 - (Son Güncelleme: 19.04.2024-15:28) Milli Emlak’tan bol taksitli arsa ve araziniz hazır! Fırsat kapınıza kadar geldi

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı olan Milli Emlak tarafından yüzleri güldürecek harika bir fırsat duyuruldu. Taksitli şekilde arazi ve arsa satın almak isteyen vatandaşlar, yeni paylaşılan ilanları anında değerlendirebilecekler. Çarşamba ve Alanya’da yer alan 21 adet farklı arsa ve arazi için ihale tarihleri ise tek tek belli oldu. Hemen sizlerde bol taksitli arsa ve arazi sahibi olmak istiyorsanız; Milli Emlak’ın resmi internet sitesine göz gezdirmek yeterli. İşte satışa çıkartılacak olan arsa ve arazilerin detayları… 

Çarşamba'da 5 Alanya’da 16 gayrimenkul satışa çıkartılıyor

Milli Emlak tarafından bol taksitli yeni arsa ve arazi fırsatları peş peşe duyuruldu. Toplamda 21 adet arsa ve arazinin satışa çıkartıldığı paylaşılırken, bu arsa ve arazilerin 5 tanesinin Çarşamba’da, 16 tanesinin ise Alanya’da olduğu aktarıldı. Çarşamba’da ki 5 adet gayrimenkul 17 Nisan 2024 tarihinde satışa çıkartılacakken, Alanya'daki 16 adet gayrimenkul ise 24 ile 25 Nisan 2024 tarihleri arasında ihale usulü satılacak. 

Milli Emlak’tan bol taksitli arsa ve araziniz hazır! Fırsat kapınıza kadar geldi

5.804 metrekare büyüklüğünde gayrimenkuller satışta

Çarşamba ve Alanya’da satışa çıkartılan toplamda 21 adet arsa ve arazi için detaylar tek tek açıklandı. Satışa çıkartılan gayrimenkullerin büyüklükleri 242,76 metrekare ile 5.804 metrekare arasında değişiklik gösterebiliyor. Buna bağlı olarak fiyatlarda boyutlara ve bulunan konuma göre değişim gösteriyor. 260.000 TL'den başlayan fiyatlar 17.052.000 TL’ye kadar yükseliyor. Milli Emlak’ın gayrimenkul satışında peşin ödeme yapmak isteyen vatandaşlara ise %20 indirim hakkı tanınıyor. 

Belirtilen tarihlerde gayrimenkul satışları için teminat bedelini yatıran vatandaşlar, vakit kaybetmeden ihaleye katılım sağlayabilecekler.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal