Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den öğrencilere bayram tatili ve ara tatil mesajı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bayram tatiliyle birleşen bir haftalık ara tatilin başlamasıyla ilgili bir mesaj yayınladı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, öğrencilere tatil sürecini en iyi şekilde değerlendirme çağrısında bulundu.

05.04.2024-13:44 - (Son Güncelleme: 05.04.2024-13:58) Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den öğrencilere bayram tatili ve ara tatil mesajı

Bakan Tekin, öğrencilere tatil sürecinde kendilerine ve gelişimlerine zaman ayırmaları gerektiğini vurguladı. Bayramın huzurlu atmosferini aileleri, arkadaşları ve yakın çevreleriyle birlikte geçirmelerini öneren Tekin, “Bir huzur atmosferi olan bayramı ailenizle, arkadaşlarınızla ve yakın çevrenizle en iyi şekilde değerlendirmenizi, bu kısa arada ilginiz dahilinde okuyarak, dinlenerek ve şehrinizi tanıyarak geçirmenizi diliyorum." dedi.


Öğretmenlere tatil mesajı

Öğrencilerin tatil dönüşünde okullarda büyük bir heyecanla karşılanacaklarını dile getiren Bakan Tekin, meslektaşlarına da hitap ederek, yoğun bir dönemi geride bıraktıklarını ifade etti. Ülkemizin eğitim yolculuğunda en etkin güçlerinin öğretmenler olduğunu belirten Tekin, şu ifadelerde bulundu:

"Değerli meslektaşlarım, yoğun bir zaman aralığını geride bıraktık. Ülkemizin maarif yolculuğunda en etkin gücümüz sizlersiniz. Yolumuzu aydınlatan fikirleriniz ve önerilerinizle ülkemizi daha müreffeh bir geleceğe taşıyacağız. Eğitim ailemize iyi tatiller diyorum."


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal