Milli Dalgıç Serkan Toprak, nefes egzersizi sırasında aniden vefat etti!

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, bayram ziyareti için babasının evinde bulunan Serbest Dalış Milli Takım sporcusu Serkan Toprak, nefes egzersizi yaparken aniden fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Serkan Toprak hayatını kaybetti.

12.04.2024-10:51 - (Son Güncelleme: 12.04.2024-15:15) Milli Dalgıç Serkan Toprak, nefes egzersizi sırasında aniden vefat etti!

Ramazan Bayramı tatili için Balıkesir'den Menteşe ilçesi Yenice Mahallesi'ne gelen Serbest Dalış Milli Takım sporcusu Serkan Toprak, babasının yaşadığı evde nefes egzersizi yaparken aniden fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm çabalara rağmen Serkan Toprak hayatını kaybetti. Olay, bayram tatili sürecinde yaşandı. Serkan Toprak, ailesini ziyaret etmek için Balıkesir'den Menteşe ilçesine gelmişti. Kendisi gibi milli dalgıç olan kızı Toprak Toprak ile birlikte babasının evinde nefes egzersizi yaparken aniden fenalaştı. Yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekibi sevk edildi.


Yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Hızla olay yerine ulaşan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Serkan Toprak, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ancak, tüm tıbbi çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Milli dalgıç olarak tanınan ve birçok ulusal ve uluslararası başarıya imza atan Serkan Toprak'ın ani ölümü, dalış camiasını derin bir üzüntüye boğdu. Ölüm nedeniyle ilgili resmi açıklamalar henüz yapılmazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Toprak'ın ani ve beklenmedik ölümü, spor dünyasında büyük bir şok etkisi yarattı. Ailesine, sevenlerine ve spor camiasına başsağlığı dilerken, Serkan Toprak'ın unutulmaz başarıları ve spora katkıları ile hatırlanacağı vurgulanıyor.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal