Millet İttifak’ının Cumhurbaşkanı açıklaması Meral Akşener'den geldi! İşte o isim belli oldu

Türkiye'nin siyaset gündeminde yer alan genel seçim adayları ilgi odağı olmaya devam ediyor. Millet İttifak'ının Cumhurbaşkanı adayı merak konusu olurken 2023 seçimlerinde kimin Cumhurbaşkanı olduğu açıklandı. Halkın merakla beklediği cumhurbaşkanı adayının detayları haberimizde

29.04.2022-19:14 - (Son Güncelleme: 29.04.2022-19:14) Millet İttifak’ının Cumhurbaşkanı açıklaması Meral Akşener'den geldi! İşte o isim belli oldu

2023 Genel Seçimlerinde Millet İttifakı tarafından Cumhurbaşkanı olarak aday koyacak kişi merak uyandırmaya devam ediyor. Meral Akşener, aday çıkarılacak ismin belli olduğunu açıkladı. Ortaklaşa alınan kararda hangi ismin çıktığı merak konusu olurken araştırmalarda hız kazandı.

 Ortaklaşa karar vereceklerdi

6 ismin aynı masaya oturması halinde Millet İttifakı gruplaştığını belli etti. Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı olacak çıkaracakları isim zaman zaman gündeme gelse de kesin bir isim söz konusu değil. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, 6 ismin ortak bir isimde karar vereceğini açıklaması üzerine gözler alınacak karar çevrildi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı

Gündemde en çok yer alan sorulardan olan ''Sayın Kılıçdaroğlu adaylığını açıkladı mı?'' sorusu ise Bila tarafından açıklandı.

“Sayın Kılıçdaroğlu’nun siyasi nezaketi buna engeldir. Kılıçdaroğlu, adayın 6 lider tarafından belirleneceğini söyledikten sonra böyle bir açıklama yapmaz. Diğer 5 lider böyle bir karara varırsa açıklamanın da bu liderler veya bu liderlerden biri tarafından yapılmasını tercih eder”

Açıklamayı nezaketen Akşener yapacak

5 parti liderinden hangisi Cumhurbaşkanlığı koltuğunda yer alır sorusuna ise yine Bila cevap verdi. Millet İttifakından olan İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in ismi açıklayacağı ve zaman olarak ise Kurban Bayramı sonrası olduğu belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal