Milia Nedir? Milia Nasıl Tedavi Edilir?

Özellikle kadınlarda görülen bir cilt problemi olan milia hakkında sorulan soruları ve tedavisini açıkladık. İşte, milianın tedavisi…

31.10.2019-10:24 - (Son Güncelleme: 31.10.2019-10:21)

Milia olarak bilinen ancak halk arasında yağ bezesi olarak düşünülen bu cilt sorununu çözecek tedavi yöntemini derledik.

MİLİA NEDİR?

Göz etrafında meydana gelen beyaz renkli, minik sivilce benzeri yağ bezeleridir. Genetik nitelikler ya da beslenme dengesi sebebiyle oluşabilir. Cildiniz için kullandığınız yanlış bakım malzemeleri de bu problemi neden olabilir. Eğer kanınızdaki yağ miktarı yüksekse göz etrafında bu probleme rastlama olasılığınız artar. Fazla kafein alımı, düzensiz uyku, yağ tüketimindeki artış, sağlıksız beslenme gibi haller de miliaya sebep olabilir.

MİLİA NASIL TEDAVİ EDİLİR?

Miliayı yok etmek için ilk aşama sebep kaynaklandığını öğrenmektir. Bunun için bir hekime danışabilir ve nedenini öğrenebilirsiniz. Eğer oldukça yaygın ve uzun zamandır bu soruna sahipseniz hekim önerisi ile bir tedavi uygulayabilirsiniz. Ancak yeni yeni meydana gelmeye başlayan bir sorunsa doğal yollarla bu problemin önüne geçebilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal