09.10.2019-14:04 (Son Güncelleme:26.04.2024-15:04)


1

Miley Cyrus, geçtiğimiz gün şiddetli bademcik iltihabı nedeniyle soluğu hastanede aldı. Ünlü isim Instagram hesabında yaptığı paylaşımla hastaneye kaldırıldığı yönünde çıkan haberleri doğruladı.



2

Hasta yatağından paylaşım yapan Cyrus, fotoğrafına “Erkek arkadaşım hastanede beni ziyarete geliyor” notunu düştü.



3

26 yaşındaki Cyrus, hastaneye gitarıyla gelen Cody Simpson’ın iyileşme sürecinde yanında olduğu için kendisini çok şanslı hissettiğini söyledi.



4

Ünlü ismin annesi de kızını yalnız bırakmadı. Cyrus, kendisiyle yakında ilgilenen annesinin saçlarını tararken çektiği selfieyi şu notla paylaştı:



5

“Kendini nasıl tanıtırsan öyle hissedersin. Bu hasta halimi saçlarımı tarayarak biraz daha iyi gösterdiğin için teşekkür ederim anne!”



6

Ünlü ismin takipçileri, Cyrus'un paylaşımlarına yoğun ilgi göstererek 'Geçmiş olsun' dileklerinde bulundu.



7

İşte Miley Cyrus'un annesi ile hastanede verdiği o poz...



8

Dünyaca ünlü şarkıcı Miley Cyrus, sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarla sık sık gündem olmuştu. Ünlü şarkıcı, o paylaşımlara bir yenisini daha ekledi. Cyrus, havuz başında g-string bikinisiyle verdiği pozu Instagram hesabında yayınladı.



9

Paylaşım kısa sürede beğeni rekoru kırdı. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı Cyrus'un paylaşımına yorum yaptı. Şarkıcı paylaşımının atına “Vedalar kolay değildir" notunu yazdı.



10

İşte Miley Cyrus'un havuz başındaki cesur pozu...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr