Midyeci Ahmet'in eşi kimdir? Midyeci Ahmet eşinin instagram hesabı

Sosyal medya'da yapıp sattığı lezzetli midyelerle popülerlik kazanan Midyeci Ahmet, eski eşiyle bu aralar problem yaşamaktadır.Midyeci Ahmet'in eşi kimdir? İnstgram hesabı nedir? herkesin merak ettiği haberimizin detayları sayfamızda yer almaktadır.

07.04.2022-10:42 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-10:42) Midyeci Ahmet'in eşi kimdir? Midyeci Ahmet eşinin instagram hesabı

Türkiye'nin en büyük midye dolması satıcısı olan ve bir çok şubesi bulunan Midyeci Ahmet ,kariyerinin en üst noktasında bulunmaktadır.Sosyal medya hesaplarında'da fenomen haline gelmiş ve işinin yükselmesinde bu sayede daha fazla katkı sağlamıştır.

Bu sıralar midyeleri ile gündeme gelmek yerine ,boşandığı eski eşiyle haberlerde yer almaktadır.Geçtiğimiz aylarda ayrılırken,açtığı ilk şubesi olan Midyeci Ahmet Beşiktaş şubesini eski eşine bırakmıştır.Bir süre sonrada sosyal sosyal medyasında paylaşımda bulunup ,Beşiktaş şubesinin kendisine ait bağlantı kalmadığını,tabelasının en kısa zamanda kaldırılacağını yazmıştır.Bu durum üzerine'de eski eşi Deniz Çelebi dayanamayıp ,sosyal medya hesabından yazılı bir açıklamada bulunmuştur.

Deniz Çelebi

Deniz Çelebi kimdir?sosyal medya hesabı nedir?

Uzun yıllar Midyeci Ahmet ile evli kaldıktan sonra yaklaşık 4 ay önce boşanan Deniz Çelebi,sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme oturmuş durumda.Yaptığı paylaşımın içeriği herkes tarafından merak konusu olurken,paylaşım detaylarında ise,eşiyle evli kaldığı zamanlarda şubeler açılmasında çok emekler verdiğini,çok çalıştığını ve ilk şube olan Midyeci Ahmet Beşiktaş'ın açılırken kolyesini satıp katkıda bulunduğunu söylemiştir.Ahmet bey tarafından kendisine ve çocuklarına nafaka olarak ilk şubenin verildiğini ve şuanda gene Ahmet bey tarafından şubenin elinden alınacağı kararıyla kendisi ve çocuklarının mağdur olacağını yazmış bulunuyor.Bu markanın kurulmasında kolyesinin satılarak yapıldığını özellikle belirtirken,ayakta durabilmek için daha fazla çalışacağını,eski eşi olan Midyeci Ahmet'in gerçek yüzünü herkesin görmesini istediğini de belirtmiştir.

İnstgram hesabının adını merak edenler için ; deniznubeyyauzay diyerek aratıp detayları sayfasından bakabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal