Michy Batshuayi Beşiktaş'ta Kalmak İstediğini Açıkladı!

Beşiktaş'ın sezon başında Chelsae'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Michy Batshuayi, takımdaki geleceği hakkında merak edilen açıklamalarda bulundu.

26.01.2022-11:38 - (Son Güncelleme: 26.01.2022-11:38)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'a sezon öncesindeki transfer döneminde İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'den sezon sonuna kadar kiralık olarak kadroya katılan Michy Batshuayi'den çarpıcı açıklamalar geldi.

TAKIMDAKİ GELECEĞİ MERAK EDİLİYORDU

Sezon sonunda sona erecek olan kiralık sözleşmesinin ardından geleceği siyah beyazlı taraftarlar tarafından merakla beklenen Michy Batshuayi gönlünde yatan kararı açıkladı.


BATSHUAYİ İSTEĞİNİ AÇIKLADI

Belçikalı golcü Michy Batshuayi, sezon sonuna Beşiktaş ile kiralık olarak devam eden sözleşmesinin sona ermesinin ardından takımda kalmak istediğini açıkladı.

GOLCÜ OYUNCUDAN ÇARPICI AÇIKLAMA

Beşiktaş'ın Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi, siyah beyazlı takımla geleceği hakkında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Sezonun ilk haftalarında uyum sorunu yaşadığım için zorlandım ama artık tamamen alıştım. Beşiktaş Kulübü’nde çok güzel bir ortam var. Maddi olarak hiçbir sorun yok. Taraftarların sevgisi de çok güzel. Eğer Beşiktaş Yönetimi kabul ederse, gelecek sezon da burada oynamayı seve seve kabul ederim. ' şeklinde konuşarak siyah beyazlı ekipte kalmak istediğini iletti.


YÖNETİMDEN AÇIKLAMA YAPILDI

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, sezon başında İngiliz devi Chelsea'den kiralık olarak kadroya katılan Belçikalı golcü Michy Batshuayi ile ilgili olarak geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklamada ;

' Teknik heyetimizin kendisiyle ilgili raporları çok olumlu. Yönetim olarak biz de çok memnunuz. Saha içindeki başarısının yanı sıra saha dışında da çok düzgün bir karakter. Çok uyumlu bir kişiliğe sahip. Takımdaki herkes tarafından seviliyor. Gelecek sezon da kalmasını istiyoruz ve bunun için elimizden geleni yapacağız. ' ifadelerini kullanmıştı.

BEŞİKTAŞ PERFORMANSI

Michy Batshuayi sezon başından bu yana Beşiktaş formasıyla toplamda 26 karşılaşmada süre alırken bu karşılaşmalarda 9 gol ve 5 asistlik bir performans sergiledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal