Michelle Morrone kimdir, nereli ve kaç yaşında? Oyuncu Michele Morrone Hatay’a mı geldi, neden geldi? Michele Morrone hayatı ve biyografisi

Dünyaca ünlü film yıldızlarından birisi olan Michele Morrone’nin Hatay’a geldiği haberleri sosyal medyayı salladı. Yakışıklı oyuncunun hayatı ve kariyeri bu gelişmeyle beraber sıkça araştırılmaya başlandı. Peki Michelle Morrone kimdir, nereli ve kaç yaşında? Oyuncu Michele Morrone Hatay’a mı geldi, neden geldi? İşte Michele Morrone hayatı ve biyografisi...

18.03.2023-17:18 - (Son Güncelleme: 18.03.2023-17:18) Michelle Morrone kimdir, nereli ve kaç yaşında? Oyuncu Michele Morrone Hatay’a mı geldi, neden geldi? Michele Morrone hayatı ve biyografisi

Film dünyasının en ünlü oyuncularından birisi olarak bilinen Michele Morrone’nin deprem bölgelerinden olan Hatay’a giderek depremzede çocukları ziyaret ettiği öğrenildi. Michele Morrone’nin neden Hatay’a geldiği sorusunun dışında oyuncunun hayatı ve kariyeri arama motorlarında en çok araştırılan konular arasında yer aldı. Peki Michelle Morrone kimdir, nereli ve kaç yaşında? Oyuncu Michele Morrone Hatay’a mı geldi, neden geldi?

Oyuncu Michele Morrone Hatay’a mı geldi, neden geldi?

Türkiye’yi sık sık ziyaret ettiği bilinen Michele Morrone, Hatay’a gelerek depremzedeleri ziyaret etti. Çadırkentteki çocuklarla bir süre vakit geçiren başarılı oyuncu onlarla beraber çeşitli oyunlar oynadı.

Morrone’nin görüntüleri sosyal medyada binlerce kişinin yüreğini ısıttı.

Michele Morrone

Michelle Morrone kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Oyuncu Michele Morrone, 3 Ekim 1990 tarihinde İtalya’da dünyaya geldi. Babasını henüz 12 yaşındayken kaybeden Morrone, daha iyi yaşam şartlarına kavuşmak için ailesiyle beraber Melegnano kentine taşındı.

Küçük yaşlarda Harry Potter filmleri izleyerek büyüdüğünü söyleyen Michele Morrone, genç yaşlardan itibaren oyunculuk eğitimi aldı. 

Michele Morrone-1

Oyunculuğun dışında model, şarkıcı ve moda tasarımcısı olan yakışıklı isim, 2014 yılında Lübnanlı bir stilist olan Rouba Saadeh ile evlendi. Fakat ikilinin evlilikleri yalnızca 4 yıl sürdü ve 2018 yılında boşandılar.

Michele Morrone, Massimo Torricelli rolünü 2020 erotik romantik drama 365 Gün'de canlandırdıktan sonra uluslararası tanınırlık kazandı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal