Miami Havalimanı'nda facia anları! 137 kişinin içerisinde bulunduğu uçak pistte alevlere teslim oldu

ABD'nin en işlek havalimanlarından olan Miami Uluslararası Havalimanı'nda paniğe sürükleyen anlar meydana geldi. İşte haberin detayları...

22.06.2022-13:26 - (Son Güncelleme: 22.06.2022-13:26)

ABD'nin Miami Uluslararası Havalimanı'nda uçakta yaşanan bir arızanın sonucu korkunç bir kaza meydana geldi. Pistten çıkıp manevra yapan uçak iletişim kulesine çarpıp alev alınca panik dolu anlar yaşandı. Kaydedilen görüntülerde olaya müdahale edilirken yolcuların tahliye edildiği görüntülere yansıdı. Olayda herhangi bir can kaybı olmadı. 


Alevlere teslim oldu 

Öte yandan yerel basın, kazanın uçağın iniş takımlarında meydana gelen bir arızadan dolayı yaşandığı belirtildi. Söz konusu arıza sonucu uçak manevra yaparak olduğu yere çakıldı ve iletişim kulesine çarptı. Çarpmanın ardından uçak alev alınca yolcular paniğe sürüklendi. Ardından alev alan uçağa müdahale etmek için havalimanı personeli devreye girdi. 

Kazada 3 yaralı var 

Bu sırada uçakta yer alan 126 yolcu ve 11 mürettebat ise tahliye edildi. Yolcuların yanan uçaktan tahliye edildikleri anlar çevredekiler tarafından kameraya kaydedildi. Yetkililerin olaya ilişkin ilk açıklaması, kazada 3 kişinin hafif şekilde yaralandığı belirtildi. Kazada yaralananlar, tedavi edilmek için hastaneye sevk edildi. 

İlk açıklama geldi 

Merkezi Dominik Cumhuriyeti’nde yer alan Red Air firmasına ait olan uçakta meydana gelen arızaya yönelik soruşturma başlatıldı. Şirketten henüz konu ile alakalı resmi bir açıklama gelmedi.

Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal