MHP Lideri Bahçeli'den 10 Years Challenge Paylaşımı

Sosyal medyada gündem olan #10yearschallenge akımına MHP Lideri Devlet Bahçeli de dolaylı yoldan katıldı. Bahçeli'nin Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker, Bahçeli ile beraber 10 yıl önceki ve şimdiki fotoğrafların koyarak paylaştı.

17.01.2019-16:38 - (Son Güncelleme: 17.01.2019-16:31) MHP Lideri Bahçeli'den 10 Years Challenge Paylaşımı

Ünlü isim ve fenomenlerin sosyal medya üstünden yaptığı paylaşımların sonrasında dikkat çeken "10 years challenge", son günlerde internet mecrasında popüler konular arasında yer alıyor.

Sporcular, sanatçılar ve oyuncuların #10yearschallenge etiketiyle gerçekleştirdiği paylaşımlar, kısa zamanda yayılarak 1 milyona yakın gönderiye ulaştı. Paylaşımcılar, 10 senelik zaman zarfında yaşadıkları değişimi sosyal medya üstünden paylaşarak, fiziksel değişimlerini ortaya koyuyorlar.

DEVLET BAHÇELİ'NİN DE 10 YIL ÖNCE ÇEKİLEN FOTOĞRAFI PAYLAŞILDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli de dolaylı yoldan bu akıma katılmış oldu. Partisinin İl Başkanları Toplantısı için Kızılcahamam'a giden Bahçeli, toplantı öncesi Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Bahçeli, genel başkan yardımcıları ve basın mensupları ile fotoğraf çektirdi. Fotoğraf çekilenler içinde Bahçeli'nin Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker de vardı. Çeliker, Ülkücü Şehitler Anıtı'nda Genel Başkan Bahçeli ile çekildiği fotoğrafı, 10 sene önce Karabük'te çekilmiş fotoğraf ile beraber paylaştı. Çeliker, fotoğrafın altına, "İman ettiğin bir dava! İnandığın bir lider! Mensubu olmaktan şeref duyduğun bir camia! 10 yıl değil bir ömür feda olsun" yazısını yazdı. İki fotoğraf karesinde de kar manzaralı çam ağaçları ayrıntı olarak yansıdı.

10 YEARS CHALLENGE NEDİR?

Sosyal medyada her geçen gün yeni bir akım meydana çıkmayı sürdürüyor. Şimdi ise, sosyal medyada 10 years challenge akımı başladı. Bu akım ile beraber, milyonlarca takipçisi olan oyuncular, sanatçılar ve sporcular, 10 senelik dönemde yaşamış olduğu değişimleri sosyal medya üstünden takipçileri ile paylaştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal