MHP Grup Başkanvekilinden dikkat çeken EYT açıklaması: ‘Yılın ilk haftası Meclis’ten geçer’

Milyonlarca kişinin beklediği EYT ile ilgili heyecanlandıran haber MHP Grup Başkanvekilinden geldi. Erkan Akçay, “Yeni yılın ilk haftası Meclis'ten EYT geçer” dedi. İşte detaylar…

26.09.2022-14:30 - (Son Güncelleme: 26.09.2022-14:34) MHP Grup Başkanvekilinden dikkat çeken EYT açıklaması: ‘Yılın ilk haftası Meclis’ten geçer’

Erken emeklilikte yaşa takılanların merakla beklediği EYT çözümüne dair dikkat çeken açıklama MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay’dan geldi. Akçay,  “Yeni yılın ilk haftası Meclis'ten EYT geçer” diyerek EYT bekleyenleri heyecanlandırdı. 

EYT ile ilgili dikkat çeken açıklama 

Geçtiğimiz yıl emeklilikte yaşa takılanlar için çözüm çalışmalarına başlandığını müjdeleyen , Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin emeklilik bekleyen milyonlarca kişiyi sevindirmişti. Bakan Bilgin son yaptığı konuşmada ise, “Çözüm aşamasına geldik. O dosyayı tamamladığımız gün, Türk kamuoyuyla paylaşacağız. Acil olan sorunların ertelenmemesi gerekir.” dedi.

Bugün de MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ise bugün yaptığı açıklamada tarih vererek müjdeli haberi paylaştı. Akçay, “EYT ile ilgili çalışmaların kasım ayı içerisinde Meclis’e gelmesini bekliyoruz. En geç aralık ayının sonunda, en kötü ihtimalle yeni yılın ilk haftası Meclis'ten EYT geçer. Ama biz, aralık ayının son günlerinde bunu yasalaştırmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Kafa karışıklığı yaratanlara asla itibar etmeyin”

EYT ile ilgili tüm sürecin yakından takipçileri olduğunu, bu süreçte vatandaşı yanlış yönlendirmeye çalışan grupların olduğunu dile getiren Akçay, “Cumhur İttifakı ve MHP olarak konunun sahibiyiz, gereken çalışmaları yapıyoruz. Gereken katkıyı da veriyoruz. İnşallah Genel Başkanımızın da dediği gibi EYT defterini, bu yasama yılında, bir daha açılmamak üzere en iyi şekilde çözerek kapatacağız. Vatandaşlarımız EYT ile ilgili resmi açıklamaları dikkate alsın. Sosyal medyada kara propaganda yapmak isteyenlere, aklı sıra muhalefet yapmak isterken kafa karışıklığı yaratanlara asla itibar etmesin” şeklinde konuştu. 


Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal