MHK'nın Yeni Başkanı Ferhat Gündoğdu Oldu!

TFF'den yapılan açıklamaya göre merakla beklenen MHK'nın yeni başkanı Ferhat Gündoğdu oldu.

27.10.2021-16:48 - (Son Güncelleme: 27.10.2021-17:31) MHK'nın Yeni Başkanı Ferhat Gündoğdu Oldu!

Türk futbolunda çok sıcak gelişmeler yaşanıyor. Son olarak MHK başkanlığından Serdar Tatlı'nın istifa etmesi çok büyük yankı uyandırmıştı. Serdar Tatlı'nın istifasının ardından yerine gelecek yeni isim çok büyük merakla bekleniyordu. Serdar Tatlı'nın MHK başkanlığından istifasının ardından yerine gelecek ismin Ferhat Gündoğdu olduğu öğrenildi. Açıklama TFF'nin resmi hesaplarından yapıldı.

TFF FERHAT GÜNDOĞDU'NUN MHK BAŞKANLIĞINI RESMEN AÇIKLADI

MHK başkanlığından Serdar Tatlı'nın istifa etmesi çok büyük yankı uyandırmıştı. Kısa süre önce yeni MHK başkanının kim olacağı ile ilgili kritik toplantı yapılmıştı. Kritik toplantıdan çok önemli bir karar ortaya çıktı. MHK'nın yeni başkanı belli oldu. Yeni başkanı TFF resmi hesaplarından açıkladı. Yapılan açıklamaya göre yeni MHK başkanının Ferhat Gündoğdu olduğu öğrenildi.
TFF resmi sitesinde yaptığı açıklamada, ''Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün gerçekleştirdiği toplantıda Merkez Hakem Kurulu’nun Başkan ve üyelerini belirledi. Ferhat Gündoğdu başkanlığındaki Merkez Hakem Kurulu şu üyelerden oluşuyor:

MHK BAŞKANI

Ferhat Gündoğdu

MHK ÜYELERİ

Yunus Yıldırım
Ahmet Şahin
Sebahattin Şahin
Hakan Sivriservi
Kamil Abitoğlu
Nihat Mızrak
Hikmet Öksüzoğlu
Serdar Çakıroğlu

şeklinde MHK yeni başkanı ve yeni üyeleri açıkladı.

FERHAT GÜNDOĞDU'NUN YENİ MHK BAŞKANI OLMASI BÜYÜK SES GETİRDİ

MHK başkanlığından Serdar Tatlı'nın istifasının ardından yeni başkanın Ferhat Gündoğdu olması büyük ses getirdi. MHK ile ilgili bu önemli gelişme Türk futbolunun gündemine oturdu. Yeni MHK Başkanı'nın kim olacağı büyük bir tartışma konusuydu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal