Mezarlık dizisi nasıl izlenir? Mezarlık dizi konusu ve oyuncu kadrosu

Netflix platformunun yeni yerli yapımlarından bir tanesi olarak karşımıza çıkan mezarlık dizisi, ilk bölümüyle çok izleyicilerden tam not aldı. Başrol oyuncusu Birce Akalay'ın muhteşem performansı sosyal medyada gündem oldu. Peki, Mezarlık dizisi nasıl izlenir? İşte, Mezarlık dizisi konusu ve oyuncu kadrosu..

20.06.2022-01:15 - (Son Güncelleme: 20.06.2022-01:15) Mezarlık dizisi nasıl izlenir? Mezarlık dizi konusu ve oyuncu kadrosu

Yapımcılığını Evren Oğuz'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Abdullah Oğuz'un oturduğu Mezarlık isimli dizi, Netflix platformundan izleyicilerle buluştu. Hikayesi Özden Uçar, Onur Böber ve Evren Oğuz'un kaleminden çıkan Mezarlık adlı dizi izleyicilerin karşısına , aksiyon ve polisiye türü olarak çıktı.

Kuş Uçuşu isimli dizde Lale Kıran karakterine hayat veren ve büyük beğeni kazanan ünlü oyuncu Birce Akalay, hayranlarının karşısına Netflix'in orjinal yerli yapımlarından biri olan Mezarlık dizisinde başrolünde yer aldı. Dizinin ilk bölümü yayınların yayınlanmaz Komiser Önem rolünü başarıyla üstlenen Birce Akalay, dizide gösterdiği performans ilke sosyal medyada gündem oldu. Birce Akalay ile ilgili binlerce paylaşım yapıldı ve çok sayıda kullanıcı Mezarlık dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla ilgili araştırmalara başladı.

Mezarlık dizi konusu ve oyuncu kadrosu

Mezarlık dizisinin konusu

Netflix platformunda yeni yayınlanmaya başlayan mezarlık isimli dizi, hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla ilgi uyandıran diziler arasında yerini aldı.

Başrol oyuncuları arasında yer alan Birce Akalay'ın oyunculuk performansı sosyal medyada çok fazla konuşuldu. Miray Daner ve İbrahim Çelikkol ile birlikte başrol paylaştığı Kuş Uçuşu isimli dizide oyunculuğu ile herkesin beğenisini kazanan başarılı oyuncu Birce Akalay, dizideki performans seviyeleri yankıları devam ettirirken, Netflix'in yeni dizisinde de iyi bir oyunculuk örneği sergiledi.

Suç temasını işleyen bir dizi olarak ekranlarda yayınlanmaya başlayan Mezarlık, peş peşe işlenen kadın cinayetleriyle ilgili Olaylara odaklanan ekibi konu olarak işliyor. 4 bölümden oluşan ilk sezonla izleyicilerin karşısına çıkan Mezarlık, kadın ve erkek arasındaki eşitsizliği, kadının toplum içinde ötekileştirilmiş halini polisiye türünde işliyor. 4 bölümün sırayla isimleri ise "Güneşten Daha Sıcak", "Bir Nefes Kadar Yakın", "Göldeki Kadın" ve "Düğüm" olarak yayınlanacak.

Mezarlık dizi konusu ve oyuncu kadrosu

Kadın cinayetleri ile ilgilenen bir ekibin başında yer alan Komiser Önem'in karşısına çıkan en büyük zorlukların aslında elindeki vakaların olmadığı cinayetlere ön yargı ile yaklaşan erkekler olduğu anlaşılıyor.

Mezarlık dizi oyuncuları

Birce Akalay - Önem Özülkü

Berna Öztürk - Sofia

Olgun Toker - Serdar Ata

Şehsuvar Aktaş - Hasan Duru

Hakan Meriçliler - Haluk Ata

Baran Güler - Berk Güleryüz

Sezgin Uzunbekiroğlu - Feriha Mahmudzade 

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal