Mezarlık dizisi 2.sezon yayınlanacak mı? Merakla bekleniyor...

Netflix platformunun yerli dizilerinden olan Mezarlık, seyirci tarafından çok sevildi ve iyi bir izlenme oranına sahip oldu. Dizinin ilk sezonuna başlayıp bir oturuşta diziyi bitiren izleyenler, '' Mezarlık dizisi 2. sezon tarihi belli oldu mu? '' sorusunu gündeme taşıdı. İşte Mezarlık 2. sezon hakkında merak edilenler..

21.06.2022-16:06 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-16:06) Mezarlık dizisi 2.sezon yayınlanacak mı? Merakla bekleniyor...

Son zamanların en çok kullanıcıya sahip dijital platformlarının başında yer alan Netflix, yabancı yapımların yanı sıra orijinal yerli yapımları ile de adından oldukça söz ettirmekte. Bu yerli yapımlar arasında ise ' Mezarlık ' dizisi de yerini alıyor.

Dizinin yapımcı koltuğunda başarılı isim Evren Oğuz varken yönetmenliğini de Abdullah Oğuz üstlenmiştir ve senaryo Özden Uçar, Onur Böber ile Evren Oğuz 'un ortak kaleminden çıkmıştır. Dizi yayınlandığı günden itibaren platform kullanıcıları tarafından çok sevilmiş ve iyi bir izlenme oranına sahip olmuştur.

Mezarlık

Mezarlık dizisi başrollerini ise güzel oyuncu Birce Akalay olmak üzere Olgun Toker, Şehsuvar Aktaş, Hakan Meriçliler gibi isimler paylaşmaktadır. Polisiye ile aksiyon türlerini içeren dizi şu ana kadar tam 4 bölüm boyunca ekranlara geldi.

Mezarlık dizisi, kadın cinayetlerinin aydınlığa kavuşturulması adına çalışma yürüten özel suçlar birimini konu almaktadır ve bu kadro seyirci tarafından da oldukça beğenildi. Dizinin adı ise karakolun arşivinden gelmektedir.

Diziyi tek bir oturuşta tamamlayan izleyenler ise ' Mezarlık dizisi 2. sezon tarihi ne zaman? ' sorularının yanıtlarını aramaya başladılar bile. Peki Mezarlık dizisinin 2. sezonu olacak mı? Mezarlık 2. sezon tarihi belli mi? İşte detayları..

Mezarlık dizi konusu

Netflix Mezarlık 2. sezon olacak mı?

Mezarlık dizisi hakkında en az 8 bölümden oluşacağı yönünde tahminler yürütülmektedir. Yeni sezonun ise 2023 yılı ile birlikte geleceği beklenmektedir.

Mezarlık dizi konusu nedir?

Komiser Önem Özülkü, ekip arkadaşları ile beraber işlenen kadın cinayetlerini araştıracakları Özel Suçlar Birimi 'nin başına göreve gelir. Gizemli kadın cinayetlerini çözüme kavuşturmak adına ekip arkadaşları ile beraber çalışan Özülkü 'nün bu süreç içinde karşısına çıkan en büyük zorluk ise elindeki vakalardan ziyade işlenen cinayetlere karşı ön yargı ile tutum sergileyen erkekler olacaktır.

Mezarlık dizi oyuncuları

Mezarlık dizisi oyuncuları ve karakterleri

- Birce Akalay dizide Önem Özülkü karakterini canlandırmaktadır.

- Berna Öztürk dizide Sofia karakterini canlandırmaktadır.

- Olgu Toker dizide Serdar Ata karakterini canlandırmaktadır.

- Şehsuvar Aktaş dizide Hasan Duru karakterini canlandırmaktadır.

- Hakan Meriçliler dizide Haluk Ata karakterini canlandırmaktadır.

- Baran Güler dizide Berk Güleryüz karakterini canlandırmaktadır.

- Sezgin Uzunbekiroğlu dizide Feriha Mahmutzade karakterini canlandırmaktadır.

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal