Mezarlık dizisi 2. sezonu ne zaman başlayacak? Mezarlık dizisi 2. sezon olacak mı? Mezarlık dizisi konusu ve 2. sezon tarihi

Aksiyon, polisiye ve gerilim türü olarak hazırlana n Mezarlık dizisi 17 Haziran tarihinde Netflix platformu üzerinden izleyicilerle buluşmuştu. İlk sezonuyla büyük ilgi gören dizinin 2. sezonun gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Peki, Mezarlık dizisi 2. sezonu ne zaman başlayacak? Mezarlık dizisi 2. sezon olacak mı? Mezarlık dizisi konusu ve 2. sezon tarihi..

29.06.2022-14:08 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-14:08) Mezarlık dizisi 2. sezonu ne zaman başlayacak? Mezarlık dizisi 2. sezon olacak mı? Mezarlık dizisi konusu ve 2. sezon tarihi

Dijital yayın platformu Netflix'in orijinal Türk yapımlarından bir tanesi olan Mezarlık dizisi 17 Haziran tarihinde ilk sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Özellikle aksiyon, polisiye ve gerilim türü severlerin büyük ilgi gösterdiği dizinin 2. sezon tarihi ise merakla beklenmeye başlandı.

Başrolleri, Birce Akalay ve Olgun Toker'in paylaştığı Türk polisiye dizisi Mezarlık, ilk sezonunu 4 bölümden oluşturan bir konuyla izleyicilerin karşısına çıktı. 4 bölümü soluksuz bitiren dizi tutkunları dizinin yeni sezonu için beklemeye başladı. Peki, Mezarlık dizisi 2. sezonu ne zaman başlayacak? İşte, detaylar.

Mezarlık dizisi 2. sezonu ne zaman başlayacak

Mezarlık dizisi konusu ve 2. sezon tarihi

ANS Productions ve Evrensel Film imzasıyla yayın hayatına başlayan Mezarlık dizisinin yapımcılığını Evren Oğuz üstlendi. Dizinin yönetmren koltuğunda Abdullah Oğuz otururken dizinin hikayesi de Özden Uçar, Onur Böber ve Evren Oğuz'un kalemlerinden çıktı. Aksiyon, polisiye ve gerilim türü olarak çekimlerine başlanan dizide kadın cinayetlerine karşı odaklanan bir ekibin başındaki Komiser Önem Özülkü'nün hikayesi ele alınıyor. Hikayede Komiser Özülkü'nün karşısına çıkan sadece elindeki zorlu vakaların olmadığı bu cinayetlere ön yargı ile yaklaşan erkekler olduğu anlatılıyor.

Mezarlık dizisi 2. sezonu ne zaman başlayacak

17 Haziran'da Netflix platformu üzerinden seyircilerle buluşturulan Mezarlık dizisinin 1. sezonu soluksuz izlenirken, dizinin 2. sezon tarihi ise dizi severler tarafından ne zaman olacağına dair sorgulanmaya başladı.

Başrollerinde başarılı oyuncu Birce Akalay’ın olduğu Mezarlık dizisinin kısa süre içerisinde milyonlarca kişi tarafından izlenmesi yapımcıları oldukça fazla etkilerken bir süre daha dizi için izleyicilerin olumlu ve olumsuz geri dönüşlerin alınmasının bekleneceği öğrenildi. Dizinin . sezonu ile ilgili henüz net bir şey henüz açıklanmadı.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal