31.08.2021-17:38 (Son Güncelleme:31.08.2021-17:38)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te forma giyen 34 yaşındaki tecrübeli golcü Mevlüt Erdinç'in yeni adresi belli oldu. Tecrübeli golcü TFF 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor ile anlaşma sağladı.



2

Geçtiğimiz sezon sonunda TFF 1. Lig'e yükselme sevinci yaşayan Kocaelispor, forvet hattına takviye yapmak isterken uzunca bir süredir devam ettirdiği görüşmeler sonrasında forvet transferi için Mevlüt Erdinç ile her konuda anlaşma sağladı.



3

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük forması giyen 34 yaşındaki tecrübeli golcü Mevlüt Erdinç, Karagümrük'te inişli çıkışlı performansı nedeniyle bir süredir gözden düşmüştü.



4

Yeteri kadar forma şansı bulamaması nedeniyle takımdan ayrılmak isteyen Mevlüt Erdinç için Fatih Karagümrük'te yollarını ayırmak istedi.



5

TFF 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor'dan Mevlüt Erdinç transferinde bonservis ücreti istemeyerek oyuncusunun önünü açan Fatih Karagümrük transferde büyük bir fedakarlık yaptı.



6

Önümüzdeki günler içerisinde Kocaeli'ye giderek sağlık kontrollerinden geçecek olan Mevlüt Erdinç, geçeceği kontrollerin ardından Kocaelispor ile resmi sözleşme imzalayacak.



7

Futbol hayatına Fransa'da başlayan ve Sochaux alt yapısında yetişen Mevlüt Erdinç, sonrasında Fransız devi Paris Saint Germain'e transfer olmuştu. Ardından ise sırasıyla Rennes, Saint Etienne, Hannover, Guingamp, Metz formaları giyen Mevlüt Erdinç'in Türkiye macerası ise 2018-2019 sezonunda Hannover'den Medipol Başakşehir'e bedelsiz bir şekilde transfer olmuştu. Medipol Başakşehir'den kiralık olarak bir sezon Antalyaspor'a kiralık olarak gönderilen Mevlüt Erdinç ardından ise bedelsiz bir şekilde Süper Lig devi Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Geçtiğimiz sezon başlangıcında ise Fenerbahçe'den ayrılan tecrübeli golcü İstanbul ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün yolunu tutmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR