16.02.2021-14:00 (Son Güncelleme:16.02.2021-14:00)


1

Türkiye'nin şahit olduğu sapkın aşk üçlemesinde gerçekler ortaya çıktı.Seyircinin sürekli olarak ''Bu işte bir iş var'' dediği olayda tüm gerçekler gün yüzüne çıktı. En son Mevla, Salih'ten boşanmak istediğini söyledi. Salih de bu kararı çocuklarına rağmen aldığını söyledi. Hatta Mevla, ''İki dünya bir araya gelse barışmayız'' ifadelerini kullandı.



2

Esra Erol'un yayınlanan son bölümünde Salih ve Mevla'nın barıştıkları iddia edildi. Erol, Mevla'ya ''Barıştınız mı?'' diye sordu. Mevla'nın samimiyetini sorgulayan Esra Erol'un sorusu karşısında Mevla, ''Evet barıştık'' cevabını verdi.



3

Esra Erol, elinde şoke eden görüntülerin bulunduğunu, Esenyurt'ta bir esnafın programın ihbar hattına yolladığını söyleyince Mevla yaşananları anlatmak zorunda kaldı. Mevla açıklamasında şunları dedi;



4

Esra Erol, elinde şoke eden görüntülerin bulunduğunu, Esenyurt'ta bir esnafın programın ihbar hattına yolladığını söyleyince Mevla yaşananları anlatmak zorunda kaldı. Mevla açıklamasında şunları dedi; ''Biz dün yayından çıktık. Akrabaların yanına gittik. Akrabalar, bizim barışmamız için ortam hazırlamışlardı. Orada baya konuştuk. Salih'in konuştukları bana mantıklı geldi. Salih'in işi gibi ben de vazgeçtim'' dedi. Mevla'nın açıklamalarının ardından stüdyodakiler şoke oldu. Lafa giren Nilüfer, ''Zaten olacağı buydu, neye şaşırıyorsunuz?'' dedi. Mevla'nın sözlerini tekrar eden Esra Erol'dan sonra Mevla'da barışma kararını onayladı. Mevla, ''Salih'le barışmaya karar verdik'' dedi.



5

Bu esnada Mevla'nın aklı görüntülerdeydi. Çünkü izleyenlerin birçoğu Salih ve Mevla'nın bir oyun oynadığını iddia ediyordu. Esra Erol'da görüntüler ekranlara gelince herkesin ağzı açıkta kaldı. Esra Erol'un programından boşanma kararıyla ayrılan Salih ve Mevla, hemen ardından el ele yürürken bir esnafın sokak kamerasına yakalanıyordu. Mevla, akrabalarına gittiğinde Salih ile barıştığını iddia etmişti fakat el ele görüntüleri henüz akrabalarına gitmeden çekilmişti. Mevla'nın yalanı tam da burada ortaya çıktı. Mevla ise yalan söylemeye devam etti.Görüntülere rağmen Mevla, kendisinin Salih'in elini tutmadığını Salih'in kendisinin elini tuttuğunu söyleyerek yalanlarına devam etmeye çalıştı.



6

Esra Erol'un Mevla'nın yalanlarının ardından ellerinde bir görüntü daha olduğunu söyledi. Salih ve Mevla'nın evde beraber çay içtikleri anların görüntüsü ekrana geldi. Bu görüntüleri çeken kişi, Salih ve Mevla'ya ''Reziller, bunlar hain, dünyayı dolandıran şebekeler'' ifadelerini kullanıyor. Salih ve Mevla ise bu sözler üzerine kahkahalar atıyordu. Videoyu çeken kişi, Salih'in yeğeni olmasından dolayı büyük utanç duyduğunu dile getiriyordu. Mevla, bu görüntüleri karşısında açıklama olarak şu sözleri ifade etti; ''Bunu benim teyzem çekti. Şimdi video çekeceğim şaka yapacağım ciddiye almayın'' dedi. Önceden konuşmuştuk o yüzden görüntülerde rahatım yani'' dedi.



7

Mevla'nın açıklamalarının ardından stüdyoda gergin anlar yaşandı. Yerinden kalkarak Mevla'nın üzerine yürüyen Nilüfer bir de yastık fırlattı. Yaşanan gerginliğin ardından Esra Erol, Nilüfer ve Hayriye teyzenin stüdyodan çıkarılmasını istedi. Stüdyoda çıkan kargaşa esnasında küfürler ise havada uçuştu. Mevla, bu esnada Nilüfer'in Salih'i geçen gece 20 defa aradığını ve Salih'e ''Seni seviyorum beni bırakma'' dediğini iddia etti.



8

MEVLA STÜDYODAN KAÇTI!

MEVLA STÜDYODAN KAÇTI!

Esra Erol, bu duydukları karşısında stüdyodan alkış seslerini yükselirken şu sözleri söyledi: ''Bunun suçlusu Nilüfer değil, bu durumun suçlusu senin kocan Salih! Hala o adamlasın ben de sana inanamıyorum. Senin de Nilüfer'den hiçbir farkın yok. Nilüfer ne ise sen de o'sun''dedi. Esra Erol'un sözlerinin ardından Mevla sinirlenerek stüdyoyu terk etti. Esra Erol ise Mevla'nın arkasından ''Bu artık kendini kandırma falan değil, Salih'le

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr