Metroda yaka paça kavga ettiler!

Üsküdar'da Ünalan metro durağında 2 yolcu arasında henüz nedeni bilinmeyen bir olaydan kavga çıktı. Yürüyen merdivenlerden yuvarlanarak kavga ettiler. İşte haberin detayları...

03.06.2022-12:17 - (Son Güncelleme: 03.06.2022-17:40)

Enteresan olay, geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Üsküdar'da Ünalan metro durağında meydana geldi. Gelen bilgiye yönelik, 2 yolcu arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma gittikçe alevlenerek kısa süre içerisinde kavgaya dönüştü. Metro durağının yürüyen merdivenlerinde devam eden kavga, ilginç görüntülere de sebep oldu. 

Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada iki taraf yürüyen merdivenlerde resmen zor anlar yaşadı. Yürüyen merdivenlerde yumruk yumruğa kavga eden şahıslar, merdivenlerde yuvarlandı. İki taraf da yuvarlanmalarını asla umursamayıp kavga etmekten vazgeçmeyerek birbirlerine saldırmaya devam etti. Yürüyen merdivenlerdeki diğer yolcular da kavga edenleri zorlukla ayırmaya çalıştı. 

Metroda adeta hayrete düşüren kavga kamera görüntülerine yansıdı 

Bu kadarı da olmaz dedirten kavga, metro durağında bulunan yolcuların cep telefonu kamerasına an be an kaydedildi. Kaydedilen görüntülerde iki kişinin yumruk yumruğa kavga ederek merdivenlerde yuvarlandığı, diğer yolcuların da kavgayı hayretle izlediği görülmektedir.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal