Metrobüs Durağı Yenileme Sebebiyle 2 Hafta Sonu Kapatılacak

İstanbul'da Edirnekapı metrobüs durağı, yenileme ile büyütme çalışmaları sebebiyle 9 Ekim'i 10 Ekim'e bağlayan gece yarısı Beylikdüzü yönüne tek yönlü, 16 Ekim Cuma gecesi de Söğütlüçeşme istikametine yolculara kapalı olacak.

08.10.2020-12:32 - (Son Güncelleme: 08.10.2020-12:30) Metrobüs Durağı Yenileme Sebebiyle 2 Hafta Sonu Kapatılacak

İBB'den gelen açıklamaya göre, metrobüs hattındaki yolcu yoğunluğunu hafifletmek, engelli erişimini temin etmek için, durakları yeniliyor ve büyütme faaliyetleri yapılıyor. Bu çerçevede, Edirnekapı durağında temmuzda başlatılan büyütme faaliyetleri sürüyor.

EDİRNEKAPI DURAĞI 2 HAFTA SONU KAPALI

Durak, engellerin ve yüzeyi beton imalatının gerçekleştirebilmesi için, dokuz Ekim Cuma'yı on Ekim Cumartesi'ye bağlayan gece yarısı, Beylikdüzü yönüne tek taraflı kapatılacak. Faaliyetler hafta sonu bitip 12 Ekim Pazartesi saat 05.00'te sonlanacak ve hat, çift taraflı faaliyete geçecek.

Aynı şekilde, 16 Ekim Cuma gecesi Söğütlüçeşme istikameti yolculara kapalı olacak ve 19 Ekim Pazartesi sabah 05.00'te durak, çift taraflı bir şekilde kullanıma açılacak.

VATANDAŞLAR BİR ÖNCEKİ YA DA BİR SONRAKİ DURAKTAN İNİP BİNEBİLECEK

2 hafta sonu yönünün Beylikdüzü yönünde kapıların ters yönde kalması sebebiyle yolcu iniş ile binişleri gerçekleştirilemeyecek.

Vatandaşlar bir geçen hafta ya da bir sonraki durağı kullanabilecek. Sonraki hafta sonu bu defa Söğütlüçeşme yönü kapatılacağından, bu istikamete gitmek isteyen vatandaşlar, bir önceki ya da bir sonraki duraktan iniş ya da biniş yapabilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal