16.04.2024-10:04 (Son Güncelleme:16.04.2024-12:09)


1

1987 senesinde Suphiye Ormancı ile Antalya'da tek gecelik yasak bir ilişki yaşayan Metin Akpınar'ın, o ilişkiden dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu'nun anlattıkları gündemden uzun süre düşmemişti. Müge Anlı'dan da yardım talep eden Nebioğlu annesinin evlilik dışı ilişkilerinden 4 çocuğu olduğunu duyurmuştu. Bomba gibi bir itirafta bulunan Nebioğlu, "Bir ablamın da babası çok ünlü bir isim ve medya dünyasından. O da dava açtı, hukuk mücadelesi veriyor." ifadelerini kullanmıştı.



2

Nebioğlu'nun bahsettiği ünlü gazetecinin Uğur Dündar olduğu ortaya çıktı. Dündar'a babalık davası açıldığı ve mahkemenin de haziran ayında görüleceği öğrenildi. Bu arada Dündar ile Akpınar'ın çok yakın arkadaş olmaları nedeniyle geçmişte aynı kadınla yasak ilişki yaşadıklarına dair iddia şaşkınlıkla karşılandı. Uğur Dündar, hakkında çıkan iddialara ilk kez yanıt verdi.



3

82 yaşındaki oyuncu Metin Akpınar'ın, Suphiye Orancı ile olan evlilik dışı ilişkisinden 2 kızı ve 2 torunu olduğu, yıllarca kabul etmediği haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Geçtiğimiz günlerde Günaydın'a konuşan Nebioğlu, "Ben annemi bulmak istiyorum, bunun için Müge Anlı'dan yardım talep ediyorum" diyerek biyolojik babası Metin Akpınar'ın gerçeklerin ortaya çıkmasını istemediğini söylemişti.



4

Metin Akpınar'a babalık davası açan Duygu Nebioğlu verdiği röportajda çarpıcı ifadelere de yer verişti. Nebioğlu'nun "Ablam da benimle aynı kaderi paylaşıyor. Onun babası da medya dünyasından ünlü bir gazeteci" sözleri büyük merak uyandırmıştı. Akıllarda o gazetecinin kim olduğuna dair soru işaretleri yer alırken, şoke edici bir gelişme yaşandı.



5

Nebioğlu'nun bahsettiği ünlü gazetecinin Uğur Dündar olduğunu öğrenildi. Dündar'a babalık davası açıldığı ve mahkemenin de haziran ayında görüleceği belirlendi. Bu arada Dündar ile Akpınar'ın çok yakın arkadaş olmaları nedeniyle geçmişte aynı kadınla yasak ilişki yaşadıklarına dair iddia deprem etkisi yarattı. Dündar, hakkında çıkan babalık iddialarını doğrularken, mahkemenin bir karara varmış olduğunu da belirtti. Dündar, konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Dündar paylaşımında şu ifadelere yer verdi:



6

''Bugünkü bir gazetede hakkımda babalık davası açıldığı ve Haziran ayında karara bağlanacağı açıklanmış. Bugüne kadar mahkemenin aldığı gizlilik kararına titizlikle uyduk ve hep sustuk. Ama mademki karşı taraftan biri konuştu; kısaca net bir cevap vereyim: Mahkemenin her iki tarafı sevk ettiği ve SON SÖZÜ SÖYLEYECEK KURUM OLAN ADLİ TIP KURUMU DNA İNCELEMESİNİ BİTİRDİ VE BİYOLOJİK BABALIK İDDİASINI REDDETTİ. Benim ve Avukatım Murat Ergün için konu kapanmıştır... Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''



7

Öte yandan Duygu Nebioğlu yaptığı açıklamalarda ablasına dair yöneltilen ''Onun babası kabul ediyor mu?'' sorularına,



8

''Hayır asla kabul etmiyor. Ben yine Metin Akpınar'la görüşebildim. Babası, ablamla görüşmeyi bile kabul etmiyor. Ama dava sonuçlanınca benimki gibi uzun süre konuşulacak. Ben nasıl fiziksel olarak Metin Akpınar'a benziyorsam, o da babasına benziyor. Medya dünyasından çok ünlü bir isim. Bu konuya dair daha fazla konuşamam. Annem de galiba bu davanın sonucunu bekliyor. Dava sonuçlanınca ortaya çıkacak diye düşünüyorum.'' diye cevap vermişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr