Meteoroloji'nin Uyarısının Ardından İstanbullular Doluya Karşı Tedbirini Aldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) İstanbul için yaptığı kuvvetli yağış uyarısının akabinde vatandaşlar dolu olasılığına karşı araçlarının üstüne çarşaf, battaniye, halı ile karton koyarak tedbir aldı.

08.04.2021-16:41 - (Son Güncelleme: 08.04.2021-16:41) Meteoroloji'nin Uyarısının Ardından İstanbullular Doluya Karşı Tedbirini Aldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul için şiddetli yağış uyarısı yapıldı. Meteorolojinin uyarısında vatandaşlardan su baskını, ani sel, ulaşımda aksaklıklara karşı dikkat edilmesi istendi.

Uyarının akabinde Anadolu Yakasında bilhassa daha önce dolu yağışının olduğu  Maltepe, Üsküdar ve Ataşehir ilçelerinde araçların üzeri kilim, halı ile karton konularak tedbir alındı.

Komşusunun otomobilinin üstüne battaniye örttüğünü dile getiren Güner Hancı “Üsküdar`da daha önce dolu yağışı yaşandığı için araçlar çok fazla zarar gördü. Bundan ötürü ufak bir yağış uyarısında araçların üzerini kapatıyorlar. Korkuyor insanlar ne olur ne olmaz diye önlem alıyor" diye konuştu.

Metin Hancı da “Önceki dolu yağışlarından korktukları için araçların üzerine halı, kilim ne varsa atmışlar. Meteoroloji yağış uyarısı yaptı ama vatandaşlar dolu uyarısı olarak algıladı herhalde" dedi.

Meteoroloji'nin Uyarısının Ardından İstanbullular Doluya Karşı Tedbirini Aldı43545456

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal