Meteoroloji'den uyarı geldi! 27 - 31 Temmuz için aman dikkat! Bu saatlerde dışarı çıkmayın

Son dönemlerde sıcak havaların etkisinin artması üzerine Meteoroloji'den uyarı geldi. Gelen bilgilere göre 27 Temmuz - 31 Temmuz arasında Antalya'ın bulunduğu kesimlerin hava sıcaklığının 4-6 derece üzerinde artış göstereceği belirtildi. Peş peşe gelen uyarılar da dışarı çıkılmaması gereken saatler açıklandı. Aman dikkat bu sıcaklar tehlikeli.

27.07.2022-09:08 - (Son Güncelleme: 27.07.2022-09:08)

Son dakika haberine göre Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur illerinin yer aldığı bölgenin kıyı kesiminde hava sıcaklığının normalden daha fazla olacağı belirtildi. Korkutan sıcaklıkların gelmesiyle beraber Meteoroloji'de uyarılarına başladı. İşte detaylar...

Sıcak hava 31 Temmuz'a kadar devam ediyor 

27 Temmuz ve 30 Temmuz aralığında iç kesimlerde artacak olan sıcaklığı ortak normal mevsimlerin üzerinde olacağı belirtildi. Bunun üzerine Meteoroloji 21.00 ve 18.00 saatleri arasında dışarıda bulunulmaması gerektiğinin de altını çizdi. 

Meteoroloji uyardı

Havalar düzeliyor

Bahsi geçen sıcaklıkların 31 Temmuz sonrasında 2-4 derece azalarak normale geçiş yapacağı da belirtildi. Mevsim normallerine dönüş için son günler yaşanmaktadır. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal