Meteoroloji'den Sağanak Ve Soğuk Hava Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan değerlendirmelere göre; Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu , Batı Karadeniz, Çorum, Amasya, Artvin ve Ardahan çevreleri ile Rize ve Trabzon'un iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor

17.07.2019-09:07 - (Son Güncelleme: 17.07.2019-09:02) Meteoroloji'den Sağanak Ve Soğuk Hava Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelere göre; Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz (Kahramanmaraş hariç), İç Anadolu (Sivas hariç), Batı Karadeniz (Sinop hariç), Çorum, Amasya, Artvin ve Ardahan çevreleri ile Rize ve Trabzon'un iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor.

Yağışların, İç Ege ile Bilecik, Bolu, Isparta, Burdur ve Eskişehir çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI  

Sıcaklıkların Batı bölgelerde 4 ila 8 derece düşeceği, kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece yükseleceği, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR  

Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı ile yağış alan yerlerde yağış sırasında yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor.

Yağışların, İç Ege ile Bilecik, Bolu, Isparta, Burdur ve Eskişehir çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden dolayı söz konusu olabilecek olumsuz durumlara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar v.b.) dikkatli ve önlemli olunması gerekmektedir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal