Meteorolojiden önemli uyarı: Bayramda da sağanak yağışlar devam edecek

Meteoroloji’nin yayımladığı son hava durumu raporuna göre bayramın ikinci gününde Marmara'nın güneyi, Ege'nin iç kısmı, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısında yerel sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak bekleniyor. İşte 22 Nisan 2023 hava durumu...

22.04.2023-09:24 - (Son Güncelleme: 22.04.2023-17:00)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı son değerlendirmelere göre, Türkiye’nin genelinde sağanak yağışlar devam edecek. Yayımlanan rapora göre bayramın ikinci gününde Marmara'nın güneyi, Ege'nin iç kısmı, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısında yerel sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak bekleniyor. Hava sıcaklıklarında ise önemli bir değişiklik yaşanması beklenmiyor. 

Hava sıcaklıkları sabit kalacak

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

22 Nisan 2023 hava durumu

Yapılan son tahminlere göre illerimizde beklenen sıcaklıklar ve hava durumu ise şöyle olacak:

ANKARA: 17, Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

İSTANBUL: 19, Parçalı bulutlu.

İZMİR: 23, Parçalı ve çok bulutlu.

KOCAELİ: 19, Parçalı bulutlu.

BURSA: 19, Parçalı bulutlu akşam saatlerinde yer yer sağanak yağışlı.

22 Nisan 2023 Hava Durumu

EDİRNE: 19, Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

MANİSA: 23, Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

ADANA: 25, Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde kuzey kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

ANTALYA: 21, Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

HATAY: 25, Parçalı bulutlu.

K.MARAŞ: 22, Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

ESKİŞEHİR: 18, Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

KONYA: 20, Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

BOLU: 17, Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

KASTAMONU: 15, Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

SAMSUN: 14, Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

ARTVİN: 20, Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

ERZURUM: 14, Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

KARS: 14, Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

MALATYA: 20, Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

DİYARBAKIR: 23, Parçalı bulutlu.

GAZİANTEP: 22, Parçalı bulutlu.

SİİRT: 22, Parçalı bulutlu.

ŞANLIURFA: 24, Parçalı bulutlu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal