Meteoroloji'den İstanbul ve Ankara'ya Sağanak Uyarısı

Meteoroloji, bugün İstanbul'da ara ara ve gök gürültülü sağanak yağışların olmasını, Ankara'nın kuzey bölgelerinde ise öğleden sonra ve akşamının ilk saatlerinde şiddetli yağış beklendiğini açıkladı.

13.04.2019-09:51 - (Son Güncelleme: 13.04.2019-09:51) Meteoroloji'den İstanbul ve Ankara'ya Sağanak Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün açıklamasına göre bugün İstanbul'un çok bulutlu, bölge genelinin ara ara sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışların öğleden sonra ve akşamın ilk saatlerinde Sakarya'nın güney bölgelerinde ve Ankara'nın kuzey çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Yurdun kuzey, iç ve batı bölgelerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, İç Anadolu'nun kuzeyi, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Isparta civarının sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer kesimlerin parçalı ve az bulutlu olması bekleniyor.

ÖĞLEDEN SONRA VE AKŞAM SAATLERİNE KARŞI UYARI

Yağışların öğleden sonra ve akşam ilk saatlerde Bolu, Karabük, Kastamonu, Bilecik, Çankırı, Bursa'nın doğu bölgelerinde ve Sakarya'nın güneyi ile Eskişehir ve Ankara'nın kuzeyinde yerel olarak şiddetli olacağı tahmin edildiğinden bu saatlerde dikkat edilmesi konusunda uyarı yapıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal