Meteoroloji ve AFAD’dan uyarı geldi: Marmara Denizi’nde fırtına bekleniyor

Haftaya yağışlı başlayan İstanbul için meteorolojiden son dakika uyarısı geldi. Saat veren ekipler, Marmara Denizi’nde fırtına beklediklerini belirtti ve vatandaşları uyardı. İşte detaylar…

05.09.2022-13:53 - (Son Güncelleme: 05.09.2022-17:32)

Meteoroloji ve AFAD’dan vatandaşları Marmara Denizi’nde beklenen fırtınaya karşı uyardı. Bugün başlaması belenen fırtınanın yarın akşam 23.50’ye kadar etkili olacağı belirtildi. 

Marmara Denizi için fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava durumunu raporunu yayımladı. Yayımlanan raporda yurt geneline yağışlı havanın hakim olacağı belirtildi. Meteoroloji AFAD’dan ekiplerinden yapılan son uyarıda ise Marmara Denizi’nde fırtına beklendiği ve vatandaşların dikkatli olması ifadeleri yer aldı. Öte yandan Doğu Karadeniz kıyılarında yarın için kuvvetli yağış beklendiğini duyurarak, vatandaşları heyelan, sel, su baskını ve ulaşımda yaşanabilecek olası olumsuzluklara karşı uyardı. Öğlen saatlerinde başlaması beklenen fırtınanın 6 ile 8 kuvvetinde olacağı belirtildi. 

Marmara denizi için fırtına uyarısı

Yarın geceye kadar sürecek

Anadolu Ajansı’nda yer alan habere göre; bugün öğlen saatlerinde başlaması beklenen fırtınanın, yarın akşam saatlerine kadar süreceği, deniz yolu seferlerinin iptal edileceği yönünde uyarı veren meteoroloji, vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı. 

Doğu karadeniz için sel uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz kıyılarında yarın için kuvvetli yağış beklendiğini duyurarak, vatandaşları heyelan, sel, su baskını ve ulaşımda yaşanabilecek olası olumsuzluklara karşı uyardı.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal