Meteoroloji Uyardı! 5 Mayıs Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugüne ait hava tahmin raporlarını yayınladı. MGM tarafından yapılan tahminlere göre Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgelerinde sağanak yağış bekleniyor. Marmara bölgesi ise havanın parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

05.05.2021-09:21 - (Son Güncelleme: 05.05.2021-09:48) Meteoroloji Uyardı! 5 Mayıs Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu tahminleri yayınlandı. Yapılan son değerlendirmelere göre ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ve İç Anadolu çevrelerinin kuvvetli ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği düşünülüyor. 

 KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI 

Yağışların bu akşam ilk saatlerde Rize, Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı çevrelerinde şiddetli olması düşünüldüğünden oluşacak ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve dolu yağışlarına karşı önlemli olmamız gerekiyor. 

BÖLGELERİMİZDE BUGÜN HAVA NASIL? 

MARMARA Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

 EGE 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

AKDENİZ 

Parçalı az bulutlu, bu akşam saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

İÇ ANADOLU Parçalı ve az bulutlu, bu akşam saatlerinde bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Çankırı çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

ORTA ve DOĞU KARADENİZ 

Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Ordu ve Tokat çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam ilk saatlerde Rize ve Artvin çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 

DOĞU ANADOLU 

Parçalı ve çok bulutlu, Bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam ilk saatlerde Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır ve Ardahan çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 

GÜNEYDOĞU ANADOLU 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal