04.07.2021-16:40 (Son Güncelleme:04.07.2021-16:40)


1

Yurdun büyük bir bölümünde sağanak yağış etkili olacak. İstanbul başta olmak üzere, yurdun kuzey kesimleri ile birlikte İç Anadolu'da sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.



2

Pazartesi günü sağanak yağış yurdun büyük bir kesimini terk etse de belli bölgelerde yine etkisini gösterecek. Bolu, Düzce, Karabük, Kastamonu, Osmaniye, Gümüşhane, Artvin, Ardahan ve Kars'ta sağanak yağış etkili olacak. Yurdun güney kesimlerinde ise hava sıcaklığı artış gösterecek.



3

Salı günü de sağanak yağış etkisini gösterecek. Kocaeli, Sakarya, Bolu, Düzce, Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop, Amasya, Tokat, Gümüşhane, Erzincan, Bayburt, Erzurum, Ardahan, Kars ve Artvin'de sağanak yağışın etkili olması öngörülüyor.



4

Çarşamba günü sağanak yağış bu kez rotasını Marmara Bölgesi'ne çeviriyor. Marmara bölgesi başta olmak üzere İç Anadolu Bölgesi'nin bazı bölümleri ve Doğu Karadeniz'de sağanak yağış etkili olacak. Güney'de de hava sıcaklığı bunaltıcı seviyelerde olacak.



5

Perşembe günü yağış etkisini göstermeye devam ediyor. Kimi yerlerde hava sıcaklığı artarken kimi yerlerde sağanak yağış etkisini gösterecek. İstanbul, Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Yalova, Bursa, Balıkesir, Kütahya, Eskişehir, Sakarya, Kocaeli, Düzce, Bolu, Zonguldak, Ankara, Çankırı, Kastamonu, Karabük, Kırıkkale, Nevşehir, Aksaray, Gümüşhane, Bayburt, Artvin, Ardahan ve Kars'ta sağanak yağış bekleniyor.



6

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR