Meteoroloji il il açıklayarak uyardı: Kuvvetli sağanak yağış gelecek

Meteoroloji’den yapılan son dakika uyarısına göre Doğu Kardeniz ve Doğu Anadolu’nun kuzey doğusunda gök gürültülü sağanak yağış görülecek. İşte 21 Eylül 2023 hava durumu…

21.09.2023-09:06 - (Son Güncelleme: 21.09.2023-17:44)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 21 Eylül 2023 tarihli hava tahmin raporunu yayımladı. 2 bölge için kuvvetli sağanak yağmur uyarısı yapıldı. Yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu ve bazı kesimlerinin yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

Kuvvetli sağanak yağış gelecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Erzurum, Erzincan, Igdır, Ağrı, Kars, Ardahan çevreleri, Van'ın güney kesimleri ile bu akşam saatlerinde Sivas, Kahramanmaraş, Kayseri'nin doğusu, Osmaniye'nin doğusu, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa çevreleri ve Gaziantep'in doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

21 Eylül hava durumu

Hava sıcaklıkların ülkemiz genelinde artarak mevsim normallerinin 2 ila 6 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Rüzgarın genellikle kuzeyli, Doğu Akdeniz kıyıları ile yurdun doğusunda güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal