Mete Kalkavan'ın Hamlesi Cüneyt Çakır'ı Kurtardı!

FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde oynanan Almanya-Romanya maçını yöneten hakemimiz Cüneyt Çakır'ı VAR'da bulunan bir diğer hakemimiz Ali Palabıyık büyük bir hatadan döndürdü.

09.10.2021-16:32 - (Son Güncelleme: 09.10.2021-16:53) Mete Kalkavan'ın Hamlesi Cüneyt Çakır'ı Kurtardı!

Ülkemizin tecrübeli hakemlerinden Cüneyt Çakır'ın görev aldığı FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Elemelerinde oynanan Almanya-Romanya karşılaşmasında büyük bir hataya imza atmak üzere olan hakemimizi VAR hakemi Mete Kalkavan kurtardı.

CÜNEYT ÇAKIR PENALTI NOKTASINI GÖSTERMİŞTİ

Almanya-Romanya karşılaşmasının henüz 5. dakikasında yaşanan pozisyonda tecrübeli hakemimiz Cüneyt Çakır, ev sahibi Almanya'nın lehine bir penaltı kararı verdi.

RUMEN FUTBOLCULAR KARARA TEPKİ GÖSTERDİ

Almanya'nın lehine penaltı kararı veren Cüneyt Çakır'ın bu kararı Romanya Milli Takım'ı tarafından çok yoğun bir tepki aldı.

METE KALKAVAN İZLEMESİNİ TAVSİYE ETTİ

Hakem Cüneyt Çakır'ın Almanya lehine penaltı düdüğünü çalmasıyla birlikte Rumen futbolcuların çok yoğun itirazlarda bulunmasının ardından VAR'da bulunan bir diğer hakemimiz Mete Kalkavan, tecrübeli hakemimiz Cüneyt Çakır'ı uyararak pozisyonu izlemesi yönünde tavsiyede bulundu.

Cüneyt Çakır - VAR İncelemesi

İNCELEMENİN ARDINDAN PENALTI KARARI İPTAL EDİLDİ

Mete Kalkavan'ın ısrarla yapmış olduğu uyarıların ardından pozisyonu VAR'a giderek izlemeye karar veren Cüneyt Çakır, VAR'da yapmış olduğu incelemenin ardından kararından vazgeçerek penaltı kararını iptal etti.

Cüneyt Çakır - VAR İncelemesi 2

METE KALKAVAN'IN HAMLESİ ÇAKIR'I KURTARDI

FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri karşılaşmasında oynanan Almanya-Romanya karşılaşmasındaki hatalı penaltı kararından Mete Kalkavan'ın yapmış olduğu uyarının ardından vazgeçen Cüneyt Çakır, büyük bir hatadan kıl payı ile kurtuldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal