Metaverse evreninde yapılmış olan rekor gayrimenkul satışı dudak uçuklattı! Metaverse evreni hakkındaki detaylar..

Metaverse evreninde yapılmış olan rekor gayrimenkul satışı gündeme bomba gibi düştü. Merak konusu olan bu satış İnternet üzerinden araştırılan konular arasında yerini aldı. Peki, Metaverse içindeki 19 gayrimenkul ne kadara satıldı? İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar sayfamızda yer almaktadır.

27.05.2022-20:18 - (Son Güncelleme: 27.05.2022-20:18) Metaverse evreninde yapılmış olan rekor gayrimenkul satışı dudak uçuklattı! Metaverse evreni hakkındaki detaylar..

Metaverse evreninde yapılmış olan rekor gayrimenkul satışı gündeme bomba gibi düştü. Merak konusu olan bu satış İnternet üzerinden araştırılan konular arasında yerini aldı.

METASERVE

Metaverse içindeki 19 gayrimenkul ne kadara satıldı?

Metaverse evrenindeki yapılmış olan rekor satış herkesi şaşırtmış durumda. TCG World Metaverse içinde bulunan 19 ticari gayrimenkul mülkünün satış toplamının tutarı 5 milyon doları buldu. Bu kadar tutarı veren  ABD merkezli Curzio Research adlı şirket oldu. Bu sayede bu şirket Metaverse'rede ticari ortalık kurarak paylamış oldu. 

Yapılan bu satın alma işlemi metaverse içindeki sanal mülklerin en büyük olanı olmuş oldu. Kurucu Frandk Curzio TCG World Eylül ayı açılışında, üyelerin başka yatırımcılarla kaynaşmasını, canlı yapılacak olan etkinliklere ve seminerlere dahil olmalarına ve özel podcast'lere erişmelerine izin vermek adına metaverse konumlarını kullanmayı amaçlıyor. 

Curzio Research Inc., bağımsız yatırım araştırması ve analizi konusunda uzmanlaşmış olan bir finansal yayın şirketi olarak geçmektedir. Curzio Research, bu TCG gayrimenkul alımındaki bir bölümünü finanse etmek ve genel kurumsal amaç adına kullanılması için 4 milyon dolar tutarında bir sermaye arttırımını başlatmış olacak. 

Frank Curzio satın almanın gerçekleşmesinin ardından "Metaverse, internetin olması gereken şeydi" şeklinde söylemektedir. Daha sonra açıklamalarına devam eden Frank Curzio şu açıklamalarda bulunarak cümlelerine devam etmiştir.  “Bireylerin dijital içeriklerini oluşturma ve sahip olma özgürlüğüne sahip olduğu, merkezi olmayan, izinsiz bir yer. Seçenekleri araştırırken, TCG World gerçek bir açık meta veri deposu oluşturmak için tüm unsurlara (oyunlaştırma, eğlence, sosyal ve ticaret) sahip olduğunu gördük. Düşük ücret yapısı, kullanıcılar ve geliştiriciler için yeniliği teşvik ediyor. İnanılmaz bir yukarı yönlü potansiyele sahip bir sektörde bu büyüme yanlısı modelin parçası olmaktan mutluyuz'' diyerek konuşmasını sonlandırmıştır.

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal