Meta harekete geçti: WhatsApp artık aylık ücretli oluyor!

Son yılların en çok kullanılan hatta her akıllı telefonun demir başı WhatsApp abonelik sistemi üzerinde çalışmalara başladı.

20.04.2022-16:54 - (Son Güncelleme: 20.04.2022-16:54) Meta harekete geçti: WhatsApp artık aylık ücretli oluyor!

Meta bünyesi altında etkinliklerine devam eden whatsApp yeni özellikleri ile uygulamayı kullanan kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmayı hedefliyor. WABetalnfo'da yer alınan bilgiler dahilinde WhatsApp Business için abonelik özelliği seçeneği gelecek. Artık popüler olan bu mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp için yeni bir özellik basına duyuruldu. Dünya üzerinde 1 milyardan fazla indirme oranına sahip olmuş akıllı telefonların adeta vazgeçilmezi haline gelen uygulaması olan WhatsApp abonelik sistemi üzerinde çalışmalara başladı. Meta bünyesinde yer alan şirketin sunmuş olduğu ek özellikler ücrete tabi tutulacak. 

WhatsApp için abonelik sistemi gelecek 

WABetalnfo'nun haberine yönelik şirket, işletmelerin müşterileri ile iletişim kurmalarına olanak sağlayan WhatsApp Business platformuna özel bir abonelik servisi geliştirilmektedir. Yeni abonelik sistemi, WhatsApp Business kullanan işletmelere de ek özellik kazandıracak. Şu anda Business'ta çoklu cihaz özelliği ile en fazla 4 cihaza kadar bağlantı sağlanabiliyor. Sistem hayata geçirildiği zaman para ödeyen işletmeler, hesapların aynı zamanda 10 cihaza kadar bağlanabilicektir. WhatsApp Business abonelik fiyatının ne kadar olacağı henüz bilinmemekte ama WhatsApp'ı işletme hesabıyla kullanmayanlar için herhangi bir ücret talebi olmayacaktır.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal