Mesut Özil'den Fenerbahçe hakkında paylaşım geldi!

Fenerbahçe'de Ozan Tufan ile beraber kadro dışı kalan Mesut Özil, sosyal medyadan dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Mesut Özil'in sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamala dikkat çekti.

25.03.2022-16:38 - (Son Güncelleme: 25.03.2022-16:48)

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Fenerbahçe'de alınan son kararda takımın yıldız futbolcuları Mesut Özil ve Ozan Tufan kadro dışı kalmıştı. Futbolcuların kadro dışı kalma nedenleri olarak İsmail Kartal ile yaşadıkları tartışma gündeme gelmişti. Futbolcuların kadro dışı kalmalarının ardından camiada Ozan Tufan ve Mesut Özil hakkında kritik bir yaptırım daha gelmişti. İki ismin takımla antrenman yapmaları yasaklanmıştı. Yaşanan bu gelişmeler sonrası Mesut Özil'den flaş bir paylaşım geldi.

Açıklaması yoğun ilgi gördü

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, 'Aslolan Fenerbahçe'dir' ifadesine yer verdi. Futbolcunun paylaştığı gönderinin üzerine yazdığı yazı yoğun ilgi gördü. Futbolcunun paylaşımına özellikle Fenerbahçe taraftarlardan yoğun beğeni geldiği görüldü. Sosyal medyadan paylaşım yapan yıldıza bazı Fenerbahçe taraftarları destek verirken bazı Fenerbahçe taraftarlarından da tepki geldi.

Mesut Özil sosyal medyadan paylaşım yaptı.

Yaşananlar yakından takip ediliyor

Fenerbahçe'de Ozan Tufan ve Mesut Özil hakkında alınan karar sonrası iki isimle ilgili gelişmeler büyük bir dikkatle takip edilmeye başlanmış durumda. İki futbolcunun alınan kararlar sonrası Fenerbahçe'deki geleceği de büyük merak konusu oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal