Mesut Özil Survivor’a mı geliyor? 2024 Survivor All Star’a gelecek futbolcu kim? Acun Ilıcalı’dan heyecanlandıran açıklama

Survivor All Star 2024’te Acun Ilıcalı’nın yarışmaya dünyaca ünlü eski bir futbolcunun dahil olacağını açıklaması sonrasında akıllara yakın zamanda antrenman görüntülerini paylaşan Mesut Özil geldi. Mesut Özil’in Survivor’a katılacağı iddiaları sonrasında Mesut Özil Survivor’a mı geliyor? 2024 Survivor All Star’a gelecek futbolcu kim? gibi sorular araştırma konusu oldu. Detaylar haberimizde…

20.02.2024-16:32 - (Son Güncelleme: 20.02.2024-16:32)

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor All Star 2024’ün yeni bölüm fragmanında, sunucu Acun Ilıcalı’nın programa dünyaca ünlü eski bir futbolcunun katılacağını açıklaması sonrası yarışmacılar şok geçirdi. Kısa bir süre önce Mesut Özil’in antrenman yaptığı görüntüleri paylaşması da akıllara Mesut Özil Survivor’a mı gidiyor? sorusunu getirdi.

Mesut Özil Survivor’a mı geliyor?

Acun Ilıcalı, yarışmacı Sercan Yıldırım ile olan konuşmasında, "Geçen bir arkadaşım aradı, 'geleyim mi?' dedi, 'gel' dedim. Sercanlar iyi takım var oynayalım o da sağ olsun kırmadı gelecek" ifadelerini kullandı. Sercan ise "Abi çok merak ettim" diyerek sorusunu yönelttiğinde Ilıcalı, "Dünyanın en büyük futbolcuları arasında gösterilen..." diyerek ismi açıkladı.

Survivor’a katılacak futbolcunun kim olduğu sorusu yeni bölümle beraber yanıt bulacak.

Mesut Özil

Mesut Özil kimdir?

Mesut Özil, 15 Ekim 1988 tarihinde Batı Almanya'nın Gelsenkirchen şehrinde doğdu. 9 yıl süresince Almanya milli futbol takımını temsil etti ve 92 milli maçta 23 gol atarak 40 asist yapma başarısını gösterdi. Ayrıca, Almanya milli takımının 2014 Dünya Kupası'nı kazanmasına doğrudan katkı sağladı. Mesut Özil, Avrupa Futbol Şampiyonası, FIFA Dünya Kupası, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, Bundesliga, La Liga ve Premier Lig'de asist kralı olmuş tek oyuncudur.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal