Mesut Özil Ezeli Rakibi İle Dalga Geçti

Tottenham'ın İngiltere Lig Kupası finalinde Manchester City'ye 1-0 mağlup olup kupayı kaybettiği maç sonrasında Arsenal'in eski futbolcusu Mesut Özil'den dikkat çeken bir paylaşım geldi.

26.04.2021-12:08 - (Son Güncelleme: 26.04.2021-13:08) Mesut Özil Ezeli Rakibi İle Dalga Geçti

Fenerbahçeli yıldız futbolcu, twitterdan lig kupası finali hacktag'i ve kupa emojisiyle yaptığı paylaşımda 'Tozlu kalıyor' ifadesiyle Arsenal'in ezeli rakibi Tottenham ile dalga geçti. Fenerbahçe 'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil'den Tottenham taraftarlarını kızdıracak bir paylaşım geldi.

'TOZLU KALIYOR'

Tottenham geçtiğimiz gün İngiltere Lig Kupası finalinde karşılaştığı Manchester City'ye Aymeric Laporte'nin 80. dakikada attığı golle 1-0 mağlup oldu ve kupayı müzesine götürme şansını kaybetti.

Bu yenilgi sonrası şimdilerde Süper Lig 'de Fenerbahçe forması giyen eski Arsenalli Mesut Özil, sosyal medya hesabı üzerinden Tottenhamlıları kızdıracak bir paylaşımda bulundu. Mesut, lig kupası finali hacktag'i ile yaptığı paylaşımda kupa emojisiyle 'Tozlu kalıyor' ifadesini kullandı. İngiliz basını bu paylaşım ile Tottenham'ı ti'ye aldığı yorumunda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal