Messi 'Başkan Sözünü Tutmadı'

Barcelona'nın ArJantinli süperstarı Lionel Messi, paylaştığı açıklamayla Barcelona'da devam edeceğini açıkladı.

05.09.2020-08:57 - (Son Güncelleme: 05.09.2020-08:55) Messi 'Başkan Sözünü Tutmadı'

Arjantinli yıldız Lionel Messi, takımdan ayrılma isteğinden sonra gerçekleşen tartışmaların sonrasında Barcelona kulüp yönetimine sert suçlamalar yaparak, 700 milyon avroluk serbest kalma ücretini ödemenin "imkansız" olmasından takımda bir sene daha kalacağını duyurdu.

'DAVALIK OLMAK AKLIMIN UCUNDAN GEÇMEZ'

Messi, Goal televizyonuna yaptığı açıklamada, "(Barcelona) Kulüpte devam edeceğim çünkü başkan ayrılmamın tek yolunun 700 milyon avro ödemek olduğunu söyledi. Bu imkansız bir şey. Diğer bir yol da davalık olmaktı ama ben Barcelona'ya karşı asla bir davaya gitmem. Çünkü hayatımı bu kulüpte geçirdim. Ona bana ben de onlara her şeyimizi verdik. Barça ile davalık olmak aklımın ucundan geçmez." ifadelerini kullandı.

Ayrılma isteğiyle alakalı kararın yeni olmadığını, bir senedir bunu takımda herkese söylediğini kaydeden Messi, şunları söyledi:

'BAŞKAN SÖZÜNÜ TUTMADI'

"Gitmek istediğimi kulübe, özellikle de başkana söyledim. Bunu bir yıldır söylüyorum. Bir adım atma zamanının geldiğine inanıyordum. Kulübün daha çok gençlere, yeni futbolculara ihtiyacı olduğuna inanıyordum. Çok üzülsem de Barcelona'daki dönemimin sona erdiğini düşünüyordum. Çünkü her zaman kariyerime burada son vermek istediğimi söylüyordum. Çok zor bir yıl oldu. Antrenmanlarda, maçlarda ve soyunma odalarında çok acı çektiğim günler oldu. Her şey zordu. Yeni hedefler, yeni ortamlar aramayı düşünmeye başladım. Bu düşünceler, Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih yenilgisi sonrasında gelmedi. Uzun zamandır bunu düşünüyordum. Başkana bunu söylemiştim. O da her seferinde bana sezon sonunda gidip kalma konusunda karar verebileceğimi söyledi. Sonunda sözünü tutmadı."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal