Meşhur Restoran Zincirinden Deprem Mağdurlarına Yardım

Türkiye’nin her tarafından Elazığ’a yardıma koşuluyor. Son öğrenilen bilgide meşhur restoran zincirinin kurucu hissedarı Cüneyt Asan, bölge vatandaşına 800 bin liralık yardım yapacaklarını açıkladı.

04.02.2020-13:24 - (Son Güncelleme: 04.02.2020-14:01)  Meşhur Restoran Zincirinden Deprem Mağdurlarına Yardım

Elazığ'da 6.8 büyüklüğünde gerçekleşen depremin verdiği hasar Türkiye'nin farklı bölgelerinden yollanan yardımlar vasıtasıyla giderilmeye çalışılıyor. Bakan Süleyman Soylu, Elazığ Milletvekili Tolga Ağar; Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ve AFAD temsilcilerini ziyaret eden Günaydın Et ve Restorantlar Grubu'nun kurucu hissedarı Cüneyt Asan ekibi adına 800 bin lira değerinde yüklü bir yardım yaptı.

Cüneyt Asan “Ülkemizde yaşanan bu acı günlerde hepimiz tek yürek olarak kenetleniyorsak ne mutlu. Ben çaresizlik ve yokluk nedir iyi bilirim. Depremin evlerde ve kalplerde oluşturduğu hasarı, kaybı bir nebzede olsa dindirebiliyorsak ne mutlu. Doğduğumuz coğrafyada yardımın söylenmesi ayıptı ancak bu durum özel ve tüm iş insanlarına yol açmak, iyilik zinciri oluşturmak istedik. Ülkemizin bize verdiklerinin farkındayız, ,bu ülke için yapılan her türlü hizmeti ibadet sayıyoruz, şimdi birlikte yaraları sarma zamanı ” şeklinde konuştu.


Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal