Mesafe Uygulaması Geri Geldi: Yarından İtibaren Kabe ve Mescid-i Nebevi'de Uygulanmaya Başlanacak

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını etkilerini sürdürmeye devam ediyor. Suudi Arabistan’da Kabe ve Mescid-i Nebevi'de tekrardan sosyal mesafe uygulamasına geçileceği belirtildi.

30.12.2021-13:47 - (Son Güncelleme: 30.12.2021-17:35)

İlk olrak Çin’de ortaya çıkan ve daha sonra hızla tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgını, birçok kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Son olarak birçok yerde görülen ve oldukça hızlı yayılmaya başlanan Omicron varyantı hakkında sıkı tedbir alınmaya başlandı. Salgın sürecinde 8 bin 874 kişinin hayatını kaybettiği Suudi Arabistan ise Kabe ve Mescid-i Nebevi'de, tekrardan önlemler almaya başladığını belirtti. 

KABE VE MESCİD-İ NEBEVİ'DE SOSYAL MESAFE UYGULAMASINA GEÇİLDİ

Salgın sürecinde oldukça zor günler geçiren Suudi Arabistan, Omicron varyantı ile vakaların artması sonrası yeni tedbirler almaya başladı. Suudi Arabistan resmi ajansı SPA'da yer alan habere göre, vakaların giderek artması sonrası ibadet yerlerinde tekrardan önlemler alınmaya başladığı belirtildi. 

Arabistan'da kısıtlamalar geri geldi

Alınan yeni kararla beraber yarından itibaren vatandaşların sıklıkla ziyaret ettiği ibadet alanlarından Mescid-i Haram ve Mescid-i Nebevi'de sosyal mesafe uygulanmaya başlanacak. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal