Meryem Uzerli Nereli?

Meryem Uzerli, başrolünü oynadığı Kovan filminin 43. Uluslararası Moskova Film Festivali'ndeki gösterimi için Rusya'nın başkenti Moskova'ya geldi. Oradan soruları yanıtlayan oyuncu, geçen sene DNA dizilimine baktırdığını ve Rus kökenli olduğunu öğrenince büyük bir şaşkınlık yaşadığını belirtti.

27.04.2021-11:59 - (Son Güncelleme: 27.04.2021-11:59) Meryem Uzerli Nereli?

Yıllar önce rol aldığı ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde oynadığı ‘Hüreem Sultan’ karakteri ile hayatımıza giren ve ekranlara kendini sevdiren ünlü oyuncu Meryem Uzerli, geçtiğimiz gün Moskova’ya gitti. Başrol oynadığı ‘Kovan’ filminin çekimleri hakkında konuşan güzel oyuncu, karşılaştığı zorluklardan da bahsetmeyi ihmal etmedi. 

ÇEKİMLERDE ARILARLA ZOR ANLAR YAŞADI

Filmdeki rolünden bahseden oyuncu, ‘Ayşe karakteri, şu ana kadar oynadığım karakterlere benzemiyor. Ayşe, daha sakin ve daha melankolik bir karakter. Senaryoyu okuduğum zaman, bu projede mutlaka olmak istedim. Bu benim için değişik bir deneyim oldu’ dedi. Çekimlerin Gürcistan sınırları yakınında gerçekleştiğini anlatan Uzerli, birçok kez arı sokmasına maruz kaldığını söyledi.

YÜZDE 6-8 RUS KÖKENLİ 

Babası Türk, annesi Alman olan ünlü isim, geçen sene DNA dizilimini yaptırdığını anlatarak ‘Yüzde 6-8 Rus kökenli olduğum ortaya çıktı. Buna çok şaşırdım. Anneme ve babama sorduğumda ise ailenin geçmişinden birçok şey ortaya çıktı’ şeklinde bir açıklamada bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal