Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç ayrıldı mı, neden ayrıldı?

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç boşanmalarının üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen hala en çok konuşulan çiftler arasında yer alıyor. İkilinin neden ayrıldığı merak edilirken düğün fotoğrafları da merak ediliyor. İşte Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur hakkında merak edilenler…

27.06.2022-12:39 - (Son Güncelleme: 27.06.2022-12:39) Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç ayrıldı mı, neden ayrıldı?

Magazin gündeminde sık sık yer alan Merve Boluğur dikkat çekerken eski eşi Murat Dalkılıç’la neden boşandığı da merak ediliyor. İkilinin boşanmasının ardından yıllar geçmesine rağmen gündemde en çok merak edilen konulardan biri olarak yer alıyor. şte Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur hakkında merak edilenler…

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç neden ayrıldı?

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç’ın eski eşi Merve Boluğur’dan ayrılacağını açıklaması üzerinde pek çok kişi ikilinin ayrılık nedeninin Eser Yenenler'in Dalkılıç'a ayarladığı kız yüzünden olduğu söylendi. Çiftin ayrılığı çok konuşulurken çıkan haberlere de Dalkılıç’tan tepki geldi. Çıkan haber üzerine Murat Dalkılıç tepkisini "Hiç üzülmüyor musunuz?" diyerek gösterdi.

Merve Boluğur Ve Murat Dalkılıç Neden Ayrıldı

Murat Dalkılıç tepki gösterdi

Merve Boluğur’la ayrılıkları hakkında bir iddiada Çeşme’de çiftin bir nedenden dolayı kavga ettiği ve bunun üzerine Eser Yenenler’in Murat Dalkılıç’ı evine davet ettiği söylendi. Bunun üzerine ilerleyen saatlerde eve gelen kızları öğrenen Merve Boluğur’un çılgına döndüğü ifade edildi. Bunun üzerinde Murat Dalkılıç, "Eser'i böyle bir şeye alet etmek neden? Hiç üzülmüyor musunuz ya, böyle doğrusunu bilmediğiniz haberleri yazarken?"ifadelerini kullandı.

Murat Dalkılıç kimdir?

Tam ismi Sırrı Murat Dalkılıç olan ünlü şarkıcı, söz yazarı ve oyuncudur. 2008 yılında çıkışını Kasaba adlı şarkı ile yapan Dalkılıç, 2010’da ise "La Fontaine", "Külah" ve "Dönmem" şarkılarıyla listelerde yer aldı. Daha sonra Dalkılıç Merhaba şarkısıyla müzik listelerinin zirvesinde yükseldi.


Merve Boluğur kimdir?

Murat Dalkılıç Ve Merve Boluğur Ayrıldı Mı1987 yılında İstanbul'da doğan Merve Boluğur, 16 Eylül doğumludur.Yugoslav göçmeni Bir annenin ve İzmir ile bir babanın kızı olan Boluğur,Nişantaşı Nuri Akın Anadolu Lisesinden mezun oldu. Üniversite hayatına Kadir Has Üniversitesi'nde başlayan güzel oyuncu hazırlıkta kaldığı için okulu yarım bıraktı. Daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi ve tiyatro bölümünde Eğitim alan Merve Boluğur, 2006-2007 yıllarında Acemi Cadı dizisi ile çıkış yaptı. Daha sonra TRT ekranlarında yayınlanan Aşk Yeniden dizisinde Eylül karakterini canlandıran güzel oyuncu, 2009 yılında ise Star TV'de Kül ve Ateş dizisinde Hayal karakteri ile kamera karşısına geçti. 2009 yılında şarkıcı Keremcem'in"Yutkunamıyorum" şarkısının klibinde oynadı. 2010 yılına geldiğimizde Kolpa'nın "Kadınım" şarkısının klibinde kamera karşısına geçti.2010 ve 2011 yılları arasında ekrana gelen Küçük Sırlar dizisinde Ayşegül karakteri ile kamera karşısına geçti. Daha sonra 2011 ve 2013 yılları arasında televizyonlarda yer alan Kuzey Güney dizisinin Zeynep'i olarak ekrana geldi. 2012 yılının Mayıs ayında ise Rexona markasının Reklam yüzü olduğu. Ekranların en çok izlenen dizilerinden olan Muhteşem Yüzyıl dizisinde de rol olan Merve Boluğur Nurbanu Sultan’a hayat verdi. Kozmetik markası olan Maybelline New York'un 2014 yılında marka yüzü seçildi. 2017 yılında ise eşi Murat Dalkılıç'ın Epik isimli albümünde yer alan Boya Gitsin şarkısında Dalkılıç ile düet yaptı. Daha sonra 2018 yılında “Merve Boluğur” isimli kozmetik markası ile çıkış yapan güzel oyuncunun ilk ürünü ise kendisi ile bütünleşmiş olan kırmızı ruj oldu. 2020 yılında kendine ait bir YouTube kanalı açan Merve Boluğur, 2022 yılında ise"Şşşşttt" isimli teklisini YouTube kanalından yayınladı.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal