Mert Hakan Yandaş'ın Menajerinden Transfer Açıklaması!

Fenerbahçe'nin son günlerde gündemden düşmeyen yıldız futbolcusu Mert Hakan Yandaş'ın mutsuz olduğu ve takımdan ayrılacağı yönündeki iddialar ile ilgili menajeri Erkan Afacan açıklamalarda bulundu.

16.09.2021-15:50 - (Son Güncelleme: 16.09.2021-15:50)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de geçtiğimiz günlere bomba gibi düşen Mert Hakan Yandaş'ın takımdan ayrılmak istediği yönündeki çıkan haberler ile ilgili menajeri Erkan Afacan'dan açıklama geldi.

EZELİ RAKİPLER ARASINDAKİ YARIŞI FENERBAHÇE KAZANMIŞTI

Demir Grup Sivasspor ile olan sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte serbest statüde yer alan Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yaşanan büyük transfer yarışının ardından 2020-2021 sezonunda tercihini Fenerbahçe'den yana kullanarak sarı lacivertli ekibin kadrosuna katılmıştı.

MERT HAKAN YANDAŞ'IN FENERBAHÇE PERFORMANSI

Fenerbahçe kadrosuna katıldığı günden bu yana toplamda 40 karşılaşmada süre alabilen Mert Hakan Yandaş, bu karşılaşmalarda 4 gol ve 2 asistlik bir katkı sağlamıştı.

VİTOR PEREİRA'NIN GÖZÜNE GİREMEDİ

Bu sezona ise Teknik Direktör Vitor Pereira ile başlayan Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Portekizli teknik adamın gözüne girmeyi bir türlü başaramamıştı.

AYRILMAK İSTEDİĞİ YÖNÜNDE HABERLER ÇIKMIŞTI

Takımda özellikle de Teknik Direktör Vitor Pereira'nın göreve başlaması ile birlikte gözden iyice düşen Mert Hakan Yandaş'ın istediği kadar süre alamaması nedeniyle oldukça şikayetçi olduğu iddia edilmişti.

MERT HAKAN YANDAŞ'IN ARDA TURAN İLE GÖRÜŞTÜĞÜ İDDİA EDİLDİ

Son olarak geçtiğimiz hafta ortaya çıkan haberlerde ise Mert Hakan Yandaş'ın Galatasaray kaptanı Arda Turan ile görüşerek transferde Fenerbahçe'yi tercih ettiği için çok pişman olduğu ve takımdan ayrılmak istediğini söylediği haberler gündeme bomba gibi düşmüştü.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ RESMİ AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Ortaya çıkan bu haberlerin ardından Fenerbahçe Spor Kulübü resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklamada, Mert Hakan Yandaş ile ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etmişti.

MERT HAKAN YANDAŞ'IN MENAJERİ ERKAN AFACAN YAPMIŞ OLDUĞU AÇIKLAMALARDA

Mert Hakan Yandaş ile ilgili olarak son olarak yıldız futbolcunun menajeri Erkan Afacan, açıklamalarda buldu.

Mert Hakan Yandaş'ın menajeri Erkan Afacan, konu ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ; ' Mert Hakan'ın Fenerbahçe'den ayrılmak gibi bir niyeti yok. Sezon başı talihsiz bir sakatlık yaşadı. Sakatlıktan döndü, hocasının vereceği forma şansını bekliyor. Biliyorsunuz ara transfer döneminde de Mert Hakan'a Avrupa'dan transfer teklifi geldi. Ancak ne kulüp Mert'i bırakmak istiyor ne de Mert'in ayrılmak gibi bir fikri var. Mert Hakan, Fenerbahçe'de şampiyonluklar yaşamak istiyor. Yarın Avrupa Ligi'de hem kulüp hem de ülke adına çok önemli bir maça çıkacaklar. Fenerbahçe bu sezon 3 kulvarda da iddialı bir kadro kurdu. Şampiyonluk yolunda takıma elinden gelenin en iyisini yapmak için tüm gücüyle çalışıyor. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal