Mersin’deki terör saldırısına dair yeni görüntüler ortaya çıktı: Şehit olan polis memuru Sedat Gezer'in çatışma anı kameralara yansıdı

Mersin’de yaşanan hain saldırıya ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Yaşanan olayda şehit olan kahraman polis Sedat Gezer'in bir teröristi etkisiz hale getirdiği o anlar ortaya çıktı.

28.09.2022-10:45 - (Son Güncelleme: 28.09.2022-11:01)

Geçtiğimiz gün tüm Türkiye’yi yasa boğan Mersin’deki terör saldırısına ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Polisevine yapılan saldırıda şehit olan kahraman polis Sedat Gezer'in bir teröristi etkisiz hale getirdiği çatışma anı güvenlik kamerasınca kaydedildi. 

Mersin’deki saldırıya ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Ortaya çıkan yeni görüntülerde, teröristlerin hain saldırısında şehit olan polis memuru Sedat Gezer'in, bir teröristi etkisiz hale getirdiği anlar yer aldı. Çatışma sırasında siper alarak kendisini koruma altına alarak korumaya çalışması Gezer’in, bu sırada kendisine ateş eden teröristlerden birini tabancasıyla vurarak etkisiz hale getirmesi çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı. Yararlanan Gezer’in çatışmayı devam ettirdiği o anlar sosyal medyada gündem oldu. Bu arada, çatışma anında bekçilerin de polise destek verdiği görüldü.

Mersin polisevi saldırısı

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal