Mersin'de Kadın Cinayeti! Boşandığı Eşi Sokak Ortasında Vurdu

Mersin'de yaklaşık bir sene önce eşinden boşanan bir kadın, sokak ortasında eski eşi tarafından vurularak öldürüldü.

28.06.2019-10:48 - (Son Güncelleme: 28.06.2019-10:42)

Mersin'de bir kadın, yaklaşık 1 sene önce boşandığı eski kocası tarafından sabah işe giderken evinin önünde silahla vurularak öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, 2 çocuk annesi Filiz Kaplan (42), sabah Mersin Üniversitesi'ndeki işine gitmek için merkez Toroslar ilçesi Turgut Türkalp Mahallesi'ndeki evinden çıktığı esnada, yaklaşık 1 sene önce boşandığı eski kocası Murat C.'nin silahlı saldırısına uğradı. Olay yerine bir araçla gelen zanlının tabancasından çıkan kurşunlara hedef olan kadın, sokak ortasında kanlar içerisinde yere yığıldı. Şüpheli, geldiği araca binerek olay yerinden hızla kaçtı.

Vatandaşların ihbarı ile bölgeye gelen sağlık ekipleri, Filiz Kaplan'ın yaşamını yitirdiğini tespit ederken, etrafta 3 boş kovan bulundu. Polis birimleri de civarda inceleme yaptı.

KORUMA İSTEDİĞİ ÖNE SÜRÜLDÜ

Öte taraftan, acı haberi alarak olay yerine gelen 2 çocuk annesi kadının yakınları, Filiz Kaplan'ın kocasından tehdit aldığı için koruma istediğini iddia edilerek, "Öldükten sonra mı koruma verilecek" diyerek tepkilerini söylediler. Yakınları cesedin yanında uzun zaman gözyaşı dökerken, ağabeyi, dakikalarca kardeşinin cansız bedenini izledi.

Kadının cansız bedeni, yapılan incelemenin sonrasında otopsi için hastane morguna sevk edilirken, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal